Converter

Een converter of omvormer is bedoeld om spanning (voltage) te converteren naar een hogere of lagere spanning. De converters in deze webshop zijn er voor het omzetten van de spanning van een accu 12V naar 220V, zodat u bijvoorbeeld een computer, een smartphone of bijvoorbeeld boormachine of tv kunt aansluiten die normaal gesproken zijn stroom haalt uit het standaard schuko stopcontact.

Een converter kan de invoerspanning dus omvormen naar een andere spanning. Deze kan tevens elektrische energie omvormen naar energie van een andere frequentie. Bovendien kan een converter gelijkspanning omvormen naar wisselspanning. Omvormers zijn ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie, aangezien u hiermee een elektronisch apparaat dat normaal gesproken zijn voeding krijgt via het 220V lichtnet, kunt voeden met een 12 volt accu zoals die van een auto.

Converter voor laptop, boormachine, smartphone en méér
De omvormer die u ziet op Druppellader.com is zeer geschikt voor het laden en gebruiken van bijvoorbeeld een laptop, telefoon, verlichting, boormachine, pc of camera. Deze Telwin Converter 310 heeft onder meer twee USB-poorten voor 5V USB-apparaten, naast bijgeleverde accessoires.

 

Lees meer
Filter uw producten

Telwin Converter 310
Telwin Converter 310
De Telwin converter 310 gebruikt u voor het gebruiken en opladen van elektrische apparaten zoals computers, mobiele telefoons, fotocamera's maar ook bijvoorbeeld boormachines.
Tecmate Optimate DC - DC
Tecmate Optimate DC - DC
12V accu's tot ± 96 Ah
 
Met de Optimate DC - DC kunt u uw 12V accu opladen, herstellen en onderhouden met de voeding van een andere 12V accu. De input van deze acculader is dus geen 220V maar 12V.
Telwin Converter 500
Telwin Converter 500
De Telwin converter 500 is een omvormer geschikt voor het gebruiken en laden van elektrische apparaten zoals een boormachine, een laptop, een computer, een telefoon, een tv en een camera.

€149,95

Informatie
Telwin Converter 1000
Telwin Converter 1000
De Telwin converter 1000 is een omvormer geschikt voor het gebruiken en laden van elektrische apparaten zoals een boormachine, een computer, een tv, elektrisch gereedschap en een camera.

€249,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1