Ophangsysteem lader en trolley accu

Wanneer u uw accu- of druppellader tijdelijk niet gebruikt, is het verstandig deze netjes op te bergen. Vandaar dat u in onze webshop verschillende montagesystemen vindt voor aan de muur. Ook hebben we ophanghaken in het assortiment en trolleys waar u een acculader op kunt plaatsen. Deze zijn ook handig tijdens het laden zelf.

Ophangsystemen voor uw acculader
In uw garage of werkplaats is het wel zo handig om een acculader netjes aan de muur te kunnen bevestigen. Op die manier staat de lader niet ergens op de grond, met als gevolg dat de lader beschadigd zou kunnen raken, en kan er via de grond geen vocht bij de lader komen. Bovendien kunt u met een muurhouder uw druppellader altijd gewoon op dezelfde plek terughangen. Zo weet u altijd waar u de lader moet vinden, mocht u ‘m nodig hebben. In onze shop vindt u verschillende hangsystemen die elk geschikt zijn voor specifieke soorten laders. Kijk dus per systeem goed of deze geschikt is voor het bevestigen van uw acculader.

Trolley voor acculaders
U kunt uw acculader ook opbergen in een zogenaamde verrijdbare trolley. Op die manier is de lader makkelijk te verrijden van de ene plek naar de andere. Handig als u de lader nodig heeft maar uw auto niet naast de opbergplaats van de druppellader staat. De trolleys zijn licht maar stevig en erg wendbaar. Bovendien zijn de trolleys zo ingericht dat u er naast een druppellader ook andere elektronica op kwijt kunt, zoals een laptop. Ook voor de trolleys geldt dat ze geschikt zijn voor een specifiek aantal laders.

Andere accessoires zoals stekkers, snoeren en adapters
Naast bovengenoemde ophangsystemen en trolleys bieden we ook veel andere, handige accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende snoeren, stekkertjes en adapters die handig van pas kunnen komen. Een verlengkabel bijvoorbeeld, om uzelf net wat meer ruimte te verschaffen bij het laden van de accu, of adapterkabeltjes voor de ene aansluiting naar de andere.

CTEK Wall hanger 300 (MXS25/MXT14)                                           CTEK Trolley PRO