Snoeren, stekkertjes en adapters

Als u op zoek bent naar een druppellader, zult u zien dat er ook allerlei accessoires rondom dit product te verkrijgen zijn. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld verschillende snoeren, stekkertjes en adapters die handig van pas kunnen komen.

Snoeren, kabels en stekkertjes druppellader
Het kan zo zijn dat de accu van uw voer- of vaartuig lastig te bereiken is. U kunt in dat geval een speciaal, wat langer snoertje aanschaffen die het alsnog mogelijk maakt een lader op uw accu aan te sluiten of om de laadstatus van de accu te volgen. Ook vindt u op Druppellader.com verschillende ‘gewone’ verlengkabels, die het mogelijk maken uw accessoires verder van de accu aan te sluiten. Ook zijn er voor verschillende typen druppelladers diverse losse kabelsets verkrijgbaar.

Adapters druppellader
Ook in het assortiment: verschillende soorten adapters en verloopkabels. Met dit soort adapters is het bijvoorbeeld mogelijk om 'oude' soorten aansluitingen om te vormen tot aansluitingen en accessoires die passen bij nieuwere laders - bijvoorbeeld van een STD (TM/KET)-aansluiting naar een SAE-aansluiting. Zo hoeft u niet van accu-aansluiting te wisselen voor een andere acculader.

Kabels met SAE-aansluiting
Verder vindt u in onze shop diverse kabels met aan de ene kant aansluiting voor op de accu en aan de andere kant een SAE-aansluiting. Zo kunt u gemakkelijk accessoires met een SAE-uitgang aansluiten op uw accu. Veel moderne druppel- en acculaders maken gebruik van een SAE-aansluiting.

Aansluitingen voor sigarettenaansteker
Ook hebben we stekkers met aan de ene kant een aansluiting voor in de sigarettenaansteker en aan de andere kant een SAE-aansluiting in het assortiment. Zo kunt u accessoires met SAE-aansluiting (zoals een druppellader) aansluiten via de sigarettenaansteker van uw auto.

 

Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7                                 Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 5A max                           Tecmate Optimate Adapter kabel SAE Autostekker O6