Zoeken op type accu

Selecteer hier uw type accu en u ontvangt een overzicht van druppelladers die geschikt zijn voor uw type accu.

Heeft u bijvoorbeeld een Lithium-ion accu en zoekt u daarvoor een geschikte lader, dan klikt u op de categorie Lithium-ion. U kunt vervolgens de laders sorteren en filteren met de aangeboden filters bovenaan de pagina. Zo heeft u snel de juiste lader gevonden. 

Weet u het type van uw accu niet? Kijk dan even goed wat er op de accu staat geschreven. Hieronder geven we een aantal mogelijke aanduidingen op uw accu en wat het type van uw accu dan zal zijn.

Als in uw accu duidelijk vloeistof aanwezig is en bovenop uw accu zijn dopjes aanwezig die u los kunt schroeven dan heeft u een zogenaamde natte accu. Kies in dit geval voor de categorie 'Natte accu (Loodzuur)'.

Staat er op uw accu Ca of Ca/Ca dan heeft u een Calcium accu en dan kiest u dus voor de categorie 'Calcium (Ca/Ca)'. 

Als op uw accu een aanduiding staat van "Gel" of "Geltechnology" of soortgelijk dan heeft u een gel accu. Kies dan hieronder voor 'Gel'. Gel accu's worden ook wel MF (Onderhoudsvrije) accu's genoemd. 

Als ergens op uw accu de term AGM wordt genoemd dan heeft u een AGM accu. Kies dan hieronder voor 'AGM'. 

Staan op uw accu de letters MF geschreven dan heeft u een onderhoudsvrije accu (Maintenance Free).  Op een onderhoudsvrije accu kan ook een indicator/lampje aanwezig zijn om de staat van de accu weer te geven. Kies voor 'MF (onderhoudsvrij)' in onderstaande categoriën.

Staat op uw accu een term als Li-ion of Lithium Ion vermeld, dan kiest u in onderstaande categoriën voor 'Lithium-Ion'.
Lees meer