Bouw apparatuur

Bouwapparatuur. Voor de liefhebber is het ‘mooi spul’. En vooral handig, of beter gezegd onmisbaar om de serieuze bouwwerkzaamheden in goede orde, zonder frustraties en efficiënt te kunnen uitvoeren. Denk bij bouwapparatuur bijvoorbeeld aan een sterke bouwlamp met oplaadbare accu, flexibel transporteerbaar. We hebben er op Druppellader.com verschillende op voorraad, klein en groot, met diverse extra functies.

Kenmerken van onze acculampen? Het verschilt per model. Ze bieden altijd voldoende extra licht op de bouwlocatie, maar onder andere de precieze lichtsterkte loopt uiteen. Zo kiest u altijd een passende accu bouwlamp voor de specifieke bouwomstandigheden ter plekke.

Bouwlampen met accu en andere hulpmiddelen

Sommige bouwlampen zijn te koop in combinatie met een losse (18V) accu. Bouwlampen zijn veelal kantelbaar en verstelbaar, om exact de juiste verlichtingspositie te kunnen verkrijgen. Een handvat voor het vervoer is welhaast vanzelfsprekend. Kijk ook of u een acculamp met ophanghaken wenst en/of een statief voor een hogere en stabiele positie. Verder is LED-verlichting gebruikelijk, waarmee in enkelvoud of meervoudig een sterke totale lumen-opbrengst ontstaat.

 

Lees meer
Filter uw producten

Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li-Solo
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li-Solo
Met deze acculamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. U plaatst de lamp op de accu en u heeft licht. De lichtopbrengst van deze led lamp is 270 lumen.
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li H-Solo
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li H-Solo
Met deze acculamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. U plaatst de lamp op de accu en u heeft licht. De lichtopbrengst van deze led lamp is 280 lumen.
Einhell Accu Lamp TE-CL 18/2000 LiAC Solo
Einhell Accu Lamp TE-CL 18/2000 LiAC Solo
Met deze acculamp/ bouwlamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's of via 230V adapter, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. De lichtopbrengst van deze led lamp is 2000 lumen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1