Een nieuwe USB oplader kopen?

Naast druppelladers vindt u in ons assortiment ook een aantal handige accessoires. Zo verkopen we bijvoorbeeld een aantal ophang- en opbergsystemen voor druppelladers maar hebben we ook een categorie snoeren en stekkers en een categorie USB-opladers.

USB-opladers zijn laders die u kunt aansluiten op de accu van uw voertuig en waarmee u vervolgens uw telefoon, tablet, laptop, digitale camera, e-reader, gps en/of andere apparatuur kunt opladen. Dit maakt deze opladers handig voor bijvoorbeeld op reis of gewoon voor dagelijks gebruik.

Tecmate USB oplader sigarettenaansteker

Het opladen van een smartphone of tablet in de auto is ontzettend handig, vooral als u langere tijd onderweg bent. Misschien gebruikt u uw smartphone bijvoorbeeld als navigatie. Dan wilt u natuurlijk niet het risico lopen dat de batterij van de telefoon leegraakt en u zonder navigatie komt te zitten.

Opladen via de accu gaat meestal via de sigarettenaansteker. Maar tegenwoordig beschikken vooral de nieuwere auto’s naast een sigarettenaanstekeraansluiting ook over één of meerdere losse USB-poorten. Dit is erg handig maar let wel op of deze genoeg stroom leveren voor bijvoorbeeld het opladen van een tablet/iPad. Een aansteker-connecter komt eigenlijk altijd van pas. Deze geeft genoeg stroom voor het opladen van allerhande apparaten.

Let er wel op dat u de USB-adapters uit de sigarettenaansteker haalt wanneer u aankomt op bestemming of wanneer u de motor uitzet. Ook als u (lang) in de file staat is het slim om de adapter even niet te gebruiken. Zeker bij kleinere of oudere auto’s loopt u het gevaar dat de accu snel leegloopt. U wilt natuurlijk voorkomen dat de auto ineens niet meer gestart kan worden omdat de accu (te) leeg is geraakt.

 

Lees meer
Filter uw producten


Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Deze universele oplaadkabel O112 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Micro, voor telefoon/smartphone, tablet en blue tooth apparaat van Android, Microsoft, Samsung, Nokia, HTC. Een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter!
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Deze oplaadkabel O-111 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Mini, geschikt voor Garmin, GO PRO en Tom Tom. Het betreft een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter lang!
Tecmate USB kabelset
Tecmate USB kabelset
Deze USB kabelset bestaat uit een USB verlengkabel van 1 meter, 2 typen verloopkabels van USB naar mini USB en 2 typen verloopkabels van USB naar micro USB.
Tecmate Optimate USB oplader O101 voor TM
Tecmate Optimate USB oplader O101 voor TM
Met deze USB lader van Optimate kunt u gemakkelijk elektronische apparaten (zoals een laptop, een telefoon of een camera) opladen via de KET/TM 2-pin connector op uw voertuig.
SALE Tecmate Optimate USB oplader O105
Tecmate Optimate USB oplader O105
Intelligente weerbestendige USB-lader O-105 USB oplader met 2 USB uitgangen voor een motorfiets van BMW, Victory, Triumph of een quad van John Deere met een MOTOR- (DIN)-stroomingang van 12 mm Ø.

€39,95 €29,95

Informatie
Tecmate USB oplader sigarettenaansteker
Tecmate USB oplader sigarettenaansteker
Maak van uw sigarettenaansteker in de auto een USB lader met twee aansluitingen.
Tecmate Optimate USB oplader O108
Tecmate Optimate USB oplader O108
De Optimate USB oplader type O-108 sluit u aan via de SAE connector op de 12V accu. Vervolgens heeft u een USB aansluiting waarmee u telefoon, tablet of ieder ander via USB op kunt laden.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1