Tecmate

Optimate accu- en onderhoudsladers: om op te bouwen. Topkwaliteit van dichtbij: Tecmate is de Belgische producent van de veelverkochte Optimate acculaders, accutesters en accessoires op Druppellader.com. Vooral motorrijders en motorbedrijven waarderen de (Tecmate) Optimate ten zeerste.

Maar ook accu's van andere gemotoriseerde voertuigen kunnen rekenen op de hoogwaardige eigenschappen van dit sterke acculaders-merk.

Acculaden, accutesten en motorprobleemoplossing
Het begon in België in 1994: Tecmate ging destijds van start met het ontwikkelen en produceren van professionele instrumenten voor acculaden, accutesten en motorprobleemoplossing en -afstelling. Ten dienste van met name auto's, racevoertuigen, vaartuigen, kleine vliegtuigen en industriële systemen.

Redden van AGM-, GEL- en STD-loodzuuraccu’s
De kennis en ervaring van Tecmate in professionele laders leidde in 1995 tot de ontwikkeling van de Optimate accubesparende laadmethode. Met als doel: het redden van verwaarloosde AGM-, GEL- en STD-loodzuuraccu’s.

Tecmate is sterk gefocust op accu’s 6V en met name 12V. Tecmate Optimate laadt, test en onderhoudt ook lithium (LifePO4)-accu’s. Het productassortiment bevat bovendien onder meer uiteenlopende kabel- en voedingsaccessoires.

Tecmate Optimate producten bestellen

Dit zijn (voorbeelden van) de producten van Tecmate en modellen van dit merk, bestelbaar in deze webshop.

 • Zonnepaneel opladers
 • Solar Travel Kits
 • Solar onderhoudsladers
 • Tecmate Optimate Lithium
 • Tecmate Optimate 1
 • Tecmate Optimate 2
 • Tecmate Optimate 4
 • Tecmate Optimate CANBus
 • Tecmate Optimate 5
 • Tecmate Optimate 6
 • Tecmate Optimate 7
 • Tecmate Optimate Duo
 • Tecmate Optimate 3 x 2
 • Tecmate Optimate 3 x 4
 • Tecmate Optimate DC-DC
 • Dynamotester / accutester
 • USB laders
 • DIN-ingang
 • Adapters en adapterkabels
 • Verlengkabels
 • Voedingsingangen
 • Accumonitors
 • Y-splitters
 • Accuklemmen
 • Spanningsindicatoren
 • Oplaadkabels

En veel meer accessoires, producten en montagemateriaal van dit acculadersmerk. Voor diverse voltages, accu's, accucapaciteiten en type verbindingen.

Tecmate onderhoudsladers, kabels en méér

Dit merk produceert genoemde laders, druppelladers en bijbehorende producten voor alle soorten batterijen, voltages en laadtoepassingen. Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor het product van Tecmate geschikt is. Dit merk op Druppellader.com maakt laders voor onder meer deze accu's: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion. Hun apparaten beschikken over moderne functionaliteiten. Als service beschrijven wij uitvoerig bij elk apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties.

Tecmate op voorraad

Het nieuwe Tecmate product is in ons magazijn voorradig. Een eventuele uitzondering vermelden wij direct. Bestellingen vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is bij Druppellader.com ook afhalen mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en wij leggen uw nieuwe aankoop alvast klaar. Kiest u voor verzenden, dan kunt u rekenen op een zorgvuldig verpak- en verzendproces, samen met onze verzendpartners DHL en PostNL.

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Tecmate Optimate verlengkabel TM-73 250cm
Tecmate Optimate verlengkabel TM-73 250cm
Met deze Optimate verlengkabel kunt u uw acculader of uw accessoires verder van de accu aansluiten. Deze verlengkabel is uitgerust met de TM stekkers, bedoeld voor de oudere modellen laders van Optimate.

€21,95 €10,95

Informatie
SALE Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Met deze Optimate adapter O-7 maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting. Zo kunt u accessoires met een SAE stekker aansluiten.

€16,95 €10,95

Informatie
Tecmate Optimate O67F adapter SAE naar DC
Tecmate Optimate O67F adapter SAE naar DC
Met deze Optimate O67F adapterkabel kunt u accessoires met een DC 2,5mm plug aansluiten op een SAE stekker.
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Met deze Optimate adapter maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting.
SALE Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 5A max
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 5A max
Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB lader aan te sluiten.

€19,95 €12,95

Informatie
Tecmate Set Zuignappen voor Optimate Solar
Tecmate Set Zuignappen voor Optimate Solar
Optimate zuignappen set (4 stuks) voor montage van uw zonnepaneel achter of op een raam. Montage op een zeer glad en effen oppervlak is veelal ook mogelijk.
SALE Tecmate Optimate O40S SAE dashboard/ schutbord contact
Tecmate Optimate O40S SAE dashboard/ schutbord contact
De Tecmate Optimate O-40S SAE is een weerbestendig SAE-contact bedoeld voor dashboard/ schutbord/ paneel montage. Na montage heeft u een SAE ingang/ contact waaraan u een kabel met SAE stekker kunt aansluiten. De O40S is de kortere versie van de O40.

€19,95 €14,95

Informatie
SALE Tecmate Optimate O40 SAE dashboard/ schutbord contact
Tecmate Optimate O40 SAE dashboard/ schutbord contact
De Tecmate Optimate O- 40 SAE is een weerbestendig SAE-contact bedoeld voor dashboard/ schutbord/ paneel montage. Na montage heeft u een SAE ingang/ contact waaraan u een kabel met SAE stekker kunt aansluiten.

€21,95 €14,95

Informatie
Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Deze universele oplaadkabel O112 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Micro, voor telefoon/smartphone, tablet en blue tooth apparaat van Android, Microsoft, Samsung, Nokia, HTC. Een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter!
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Deze oplaadkabel O-111 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Mini, geschikt voor Garmin, GO PRO en Tom Tom. Het betreft een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter lang!
SALE Tecmate Optimate splitter kabel voor autostekker O26
Tecmate Optimate splitter kabel voor autostekker O26
Deze Optimate splitter kabel heeft een SAE aansluiting aan de ene kant en twee auto-ingangen van 21mm Ø aan de andere kant.

€22,95 €14,95

Informatie
SALE Tecmate Optimate SAE-SAE Adapter t.b.v. de polariteit
Tecmate Optimate SAE-SAE Adapter t.b.v. de polariteit
Met deze Optimate SAE-SAE adapter t.b.v. de polariteit kunt u de polariteit van uw zonnepaneel of andere SAE accessoires ompolen zodat deze passen en werken op uw Optimate lader.

€17,95 €15,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 7