Solara

Solara is een merk dat zonnepanelen en montagemogelijkheden voor zonnepanelen op de markt brengt. De kwaliteit van de producten is hoog en betrouwbaar.

De zonnepaneel montagesystemen van Solara kenmerken zich door een eenvoudige en goedkope montage. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals corrosiebestendig roestvast staal en aluminium, of hoge dichtheid polyetheen (ABS). Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Solara spoilers zijn TÜV goedgekeurd en het ABS bevestigingsmateriaal kan op het dak worden geschroefd of worden vastgeplakt met de SOLARA plakset.


Zonnepaneel montage voor camper, caravan, tuinhuisje, vakantiehuisje of boot

Solara levert complete systemen als oplossing voor veel toepassingen, zoals montage op het dak van de camper, caravan of vakantiehuizen of op de boot. De bevestigingsmogelijkheden zijn talrijk en de mechanische stabiliteit is hoog. De installatie van deze Solara montagesystemen is erg gemakkelijk en de Solara systemen zijn te gebruiken voor elk merk zonnepaneel.

 

Lees meer
Solara Solar montage dakdoorvoer DD1/W
Solara Solar montage dakdoorvoer DD1/W
Een zonnepaneel monteren op de caravan, camper of boot? Met dit zonnepaneel montageproduct van Solara regelt u de waterdichte doorvoer van één solarkabel door het dek of het dak. Licht, solide ABS in de kleur wit.
Solara Solar montage dakdoorvoer DD2/S
Solara Solar montage dakdoorvoer DD2/S
Een zonnepaneel monteren op de caravan, camper of boot? Met dit zonnepaneel montageproduct van Solara regelt u de waterdichte doorvoer van twee solarkabels door het dek of het dak. Licht, solide ABS in de kleur zwart.
Solara Solar montage dakdoorvoer DD2/W
Solara Solar montage dakdoorvoer DD2/W
Een zonnepaneel monteren op de caravan, camper of boot? Met dit zonnepaneel montageproduct van Solara regelt u de waterdichte doorvoer van twee solarkabels door het dek of het dak. Licht, solide ABS in de kleur wit.
Solara Solar montage verbindingspoiler HSV/W
Solara Solar montage verbindingspoiler HSV/W
Twee zonnepanelen aan elkaar monteren op het dak van uw camper, caravan, huisje of op uw boot? Met deze witte, lichtgewicht ABS verbindingsspoiler - een set van twee stuks - verbindt u het ene zonnepaneel met het andere.
Solara Solar zonnepaneel montage hoeken alu
Solara Solar zonnepaneel montage hoeken alu
Deze set voor de montage van een zonnepaneel bestaat uit vier hoekelementen, vervaardigd uit aluminium. Inclusief schroeven. Montageset te gebruiken voor het plaatsen van een zonnepaneel op bijvoorbeeld boot, caravan of camper.
Solara Solar montage spoilers HS55/S
Solara Solar montage spoilers HS55/S
Eenvoudig uw zonnepaneel bevestigen op bijvoorbeeld het dak van uw camper, caravan, vakantiehuisje of dek van uw boot? Dat kan met deze twee lichtgewicht ABS spoilers (zwart, 55 centimeter) met RVS schroeven, van Solara.
Solara Solar montage spoilers HS55/W
Solara Solar montage spoilers HS55/W
Eenvoudig uw zonnepaneel bevestigen op bijvoorbeeld het dak van uw camper, caravan, vakantiehuisje of dek van uw boot? Dat kan met deze twee lichtgewicht ABS spoilers (55 centimeter) inclusief RVS schroeven van Solara.
Solara Solar montage hoeken HSE/W
Solara Solar montage hoeken HSE/W
Simpel uw zonnepaneel bevestigen op het dek van de boot of het dak van uw camper of caravan? Dat kan met deze vier witte, lichtgewicht ABS hoeksteunen inclusief RVS schroeven van Solara.
Solara Solar montage spoilers HS68/W
Solara Solar montage spoilers HS68/W
Eenvoudig uw zonnepaneel bevestigen op bijvoorbeeld het dak van uw camper, caravan, vakantiehuisje of dek van uw boot? Dat kan met deze twee lichtgewicht ABS spoilers (68 centimeter) inclusief RVS schroeven van Solara.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1