Snoertje, stekkertje of adapter kopen voor de druppellader? Hier gevonden!

Als u op zoek bent naar een druppellader, zult u zien dat er ook allerlei accessoires rondom dit product te verkrijgen zijn. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld verschillende snoeren, stekkertjes en adapters die handig van pas kunnen komen.

Snoeren, kabels en stekkertjes druppellader
Het kan zo zijn dat de accu van uw voer- of vaartuig lastig te bereiken is. U kunt in dat geval een speciaal, wat langer snoertje aanschaffen die het alsnog mogelijk maakt een lader op uw accu aan te sluiten of om de laadstatus van de accu te volgen. Ook vindt u op Druppellader.com verschillende ‘gewone’ verlengkabels, die het mogelijk maken uw accessoires verder van de accu aan te sluiten. Ook zijn er voor verschillende typen druppelladers diverse losse kabelsets verkrijgbaar.

 

Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7                                 Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 5A max                           Tecmate Optimate Adapter kabel SAE Autostekker O6

Adapters druppellader
Ook in het assortiment: verschillende soorten adapters en verloopkabels. Met dit soort adapters is het bijvoorbeeld mogelijk om 'oude' soorten aansluitingen om te vormen tot aansluitingen en accessoires die passen bij nieuwere laders - bijvoorbeeld van een STD (TM/KET)-aansluiting naar een SAE-aansluiting. Zo hoeft u niet van accu-aansluiting te wisselen voor een andere acculader.

Kabels met SAE-aansluiting
Verder vindt u in onze shop diverse kabels met aan de ene kant aansluiting voor op de accu en aan de andere kant een SAE-aansluiting. Zo kunt u gemakkelijk accessoires met een SAE-uitgang aansluiten op uw accu. Veel moderne druppel- en acculaders maken gebruik van een SAE-aansluiting.

Aansluitingen voor sigarettenaansteker
Ook hebben we stekkers met aan de ene kant een aansluiting voor in de sigarettenaansteker en aan de andere kant een SAE-aansluiting in het assortiment. Zo kunt u accessoires met SAE-aansluiting (zoals een druppellader) aansluiten via de sigarettenaansteker van uw auto.

 

Lees meer
Filter uw producten
CTEK AC kabel Schuko naar C13
CTEK AC kabel Schuko naar C13
Deze AC kabel voor schuko naar C13 kunt u gebruiken als reservekabel of als vervanging van een kapotte AC kabel. De C13 stekker is de aansluiting op het apparaat en de schuko stekker is de normale 2 polige stekker voor het 220V net met randaarde.
Noco Genius GC015 eyelets indicator M10
Noco Genius GC015 eyelets indicator M10
Eyelets indicator panel M10 voor een vaste aansluiting op de accu voor uw Noco Genius G750, G1100, G3500 en G7200. U kunt deze accessoire als extra of als vervanging kopen voor uw Genius acculader.
Noco Genius GC008 eyelets M10
Noco Genius GC008 eyelets M10
Eyelets M10 voor een vaste aansluiting op de accu voor uw Noco Genius G750, G1100, G3500 en G7200 maar ook voor Genius 1, Genius 2 en Genius 5. U kunt deze accessoire als extra of als vervanging kopen voor uw Genius acculader.
Cortina Ecomo fietsaccu stekker 5 pins
Cortina Ecomo fietsaccu stekker 5 pins
5 pins stekker
 
5 pins stekker voor Cortina Ecomo fietsaccu, bedoeld voor de aansluiting van de accu op de fiets. De plaatsing van deze stekker is dus aan de voorzijde van de accu.
CTEK Comfort Connect Plug Adapter
CTEK Comfort Connect Plug Adapter
Adapter waarmee oudere modellen (voor 2008) van CTEK acculaders compatibel worden met de accessoires van de ’nieuwe generatie’. Aansluiten op de CTEK acculader met 'oude' aansluiting en het toestel is meteen klaar voor gebruik met al accessoires.
Black & Decker Adapter voor Black & Decker jumpstarter
Black & Decker Adapter voor Black & Decker jumpstarter
Adapter voor Black & Decker jumpstarter, dit product is bedoeld als vervanging of reserve-onderdeel voor uw Black & Decker jumpstarter.
Noco Genius GC002 eyelets M6
Noco Genius GC002 eyelets M6
Eyelets M6 voor een vaste aansluiting op de accu voor uw Noco Genius G750, G1100, G3500 en G7200 maar ook voor Genius 1, Genius 2 en Genius 5. U kunt deze accessoire als extra of als vervanging kopen voor uw Genius acculader.
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Met deze Optimate adapter maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting.
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Met deze Optimate adapter maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting. Zo kunt u accessoires met een SAE stekker aansluiten.
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 5A max
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 5A max
Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB lader aan te sluiten.
Tecmate Optimate verlengkabel O3 180cm - SAE 5A max
Tecmate Optimate verlengkabel O3 180cm - SAE 5A max
Met de Optimate verlengkabel kunt u uw acculader of uw accessoires verder van de accu aansluiten. Deze verlengkabel is uitgerust met SAE stekkers.
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - DC 10A max
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - DC 10A max
Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type DC heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw accessoires met een DC stekker aan te sluiten en te voorzien van stroom.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5