Victron acculaders

Victron acculaders. Welke laders / druppelladers zijn er allemaal van Victron Energy? Alle Victron laders en combinaties met omvormer staan hier op een rij. Met uitleg en de belangrijkste mogelijkheden en specificaties. Victron laders staan bekend om hun robuuste kwaliteit, hoge capaciteit, elektronische adaptieve laadfunctionaliteiten, uitgebreide Smart laad- en monitoropties voor het regelen van de beste laadkwaliteit en de vele andere geavanceerde toepassingsmogelijkheden. Dit zijn de druppellader / acculaders van Victron Energy. Vind hier een beschrijving van alle modellen.

Een Victron acculader kan een lader zijn, een combinatie van oplader met omvormer of een solar combinatie van acculader / druppellader met omvormer en MMPT. Pure opladers zijn de varianten van de Phoenix Lader, de Skylla-i, de Skylla-TG Lader, de Skylla-TG GMDSS, de Skylla-IP44, de Centaur Acculader, de Phoenix Smart IP43 Charger, de Blue Smart IP22-Lader, de Blue Smart IP67-Lader Waterproof en de Blue Smart IP65 Lader. De combinaties van Victron lader met omvormer zijn onder andere de MultiPlus, de EasyPlus en de Quattro laders. Tot slot de MPPT combinatie met omvormer: dat zijn de Victron laders EasySolar en de EasySolar-II.

 1. Phoenix Lader
 2. Skylla-i
 3. Skylla-TG Lader
 4. Skylla-TG GMDSS
 5. Centaur Acculader
 6. Phoenix Smart IP43 Charger
 7. Skylla-IP44
 8. Blue Smart IP22-Lader
 9. Blue Smart IP67-Lader Waterproof
 10. Blue Smart IP65 Lader
 11. Quattro
 12. MultiPlus
 13. EasyPlus
 14. EasySolar
 15. EasySolar-II
 16. Victron Acculader kopen


Victron acculader: Phoenix Lader

Victron acculader Phoenix

De Phoenix Lader voor 12V en 24V is een hoogfrequente acculader, stil in gebruik. Deze Phoenix heeft een meervoudige adaptieve laadmanagementsysteem voor een optimaal laadproces, microprocessor-gestuurd, en beschikt over twee hoofduitgangen op volledig nominale uitgangsspanning en een uitgangspanning van 4 ampère. De laatste is inzetbaar voor bijvoorbeeld het laden van een startaccu. De lader heeft een ingangsspanning (AC) van 90-265VAC, universeel te gebruiken. Daarnaast een temperatuursensor, robuuste aluminium behuizing en speciale coating ter bescherming van de interne elektronica. Er zijn uiteenlopende uitvoeringen van de Phoenix lader, voor elk laadvermogen.

Ga naar Victron Phoenix.

 

Victron acculader: Skylla-i

Victron acculader Skylla-i

De Victron Skylla-i is een veelzijdige, krachtige 24V acculader. Licht en compact. De laadspanning is aan te passen aan elk type open of gesloten accu. De Skylla-i heeft een CAN-bus (NMEA2000) aansluiting en is klaar voor Li-Ion (LiFePo4), via een koppeling tussen het Li-ION BMS naar de afstandsbedieningspoort op de Skylla-i. De Victron Skylla-i is de opvolger van de Victron Skylla-TG, nog iets lichter qua gewicht en ideaal voor situaties waarin snel, veilig acculaden van belang is. Deze Victron acculader kan goed tegen hitte, vocht en zoute lucht, heeft een variabele absorptietijd, BatterySafe-modus, een opslagmodus voor een lange levensduur, beschikt over PowerControl voor een maximale walstroom en is compleet met onder andere een meegeleverde Remote Control.

Ga naar Victron Skylla-i.

Victron acculader: Skylla-TG Lader

Victron acculader Skylla-TG

De Victron Skylla-TG, voor 24V en 48V en in verschillende uitvoeringen, zoals voor een 3 fase-aansluiting en voor uiteenlopend laadvermogen, is een veelzijdige acculader die de titel ‘krachtpatser’ met recht verdient. De Skylla TG is desondanks licht en compact. De laadspanning is af te stellen op elk systeem van een open of gesloten accu. Deze Victron lader heeft een perfect gestabiliseerde, volledig nominale uitgangsspanning en een uitgangsspanning van 4 ampère, zoals voor het laden van een startaccu. De ingangsspanning is 230 V bij 50/60 HZ, de acculader is voorzien van temperatuurcompensatie, is microprocessor-gestuurd voor optimaal nauwkeurig laden en compenseert spanningsverlies door kabelweerstand. Het laadproces verloopt volgens de IUoUo karakteristiek: I-phase (constant electric current oftewel bulklading), Uo-phase (constant over-voltage oftewel de Absorptie fase), en U-phase (constant voltage oftewel de Float fase of onderhoudsladen).

Ga naar Victron Skylla-TG.

Victron acculader: Skylla-TG GMDSS

Victron acculader Skylla-TG GMDSS

De Victron Skylla-TG GMDSS voor 24V (24/30 en 24/50) zijn acculaders speciaal voor GMDSS-toepassingen (Global Maritime Distress & Safety System, een techniek voor verbeterde veiligheidscommunicatie bij maritieme calamiteiten). De accu en het GMDSS-systeem zijn rechtstreeks aangesloten op de lader. De lader bevat extra apparatuur voor het uitvoeren van alle benodigde bewakings- en alarmfuncties voor GMDSS. Het apart te bestellen digitaal VE.Net GMDSS paneel geeft de gegevens en alarmen van de lader weer, die aan het paneel te verbinden is met een standaard 8-draadse UTP-kabel. De Skylla-TG is licht en compact, veelzijdig en de laadspanning is af te stellen op elk systeem van een open of gesloten accu.

Ga naar Victron Skylla-TG GMDSS.

Victron acculader: Centaur Acculader

Victron acculader Centaur

De Victron Centaur voor 12V en 24V is een universeel te gebruiken acculader, ook op plekken met een slechte netspanning, geschikt voor ingangsspanningen van 90 tot 265 VAC 50/60 Hz. Het unieke van de Centaur laders is dat deze hun volledige uitgangsspanning behouden binnen het gehele gespecificeerde bereik. De drietraps laadtechniek voor een lange accu levensduur is geheel automatisch en de Centaur heeft drie geïsoleerde laaduitgangen met elk een maximum uitgangsstroom voor het laden van meerdere accubanken tegelijk. Een ampère-meter toont realtime het totale uitgaande laadvermogen. De behuizing van de Centaur is robuust en van hoogwaardig aluminium, afgewerkt met epoxy poeder coating. De interne elektronica is ook via andere methoden beschermd tegen bedreigingen als vocht, zout, roet en chemicaliën. De Victron Centaur heeft onder andere temperatuurcompensatie en er zijn diverse uitvoeringen van de Centaur lader voor uiteenlopend laadvermogen.

Ga naar Victron Centaur.

Victron acculader: Phoenix Smart IP43 Charger

Victron acculader Phoenix Smart lader

De Victron Phoenix Smart IP43 lader is speciaal gemaakt voor maritieme toepassing. Het is een vijfstappen acculader die met Bluetooth te beheren is via de smartphone, met gebruik van de VictronConnect App. De Phoenix Smart lader is er voor het laden met 30A of 50A van elk van in totaal drie aan te sluiten accu’s. Er is ook een model (de Phoenix 1+1) met een extra uitgang voor 3A. Er zijn naast 12V ook 24V modellen met divers vermogen. De intelligente, dynamische oplaadfuncties van deze Victron zijn instelbaar. De Phoenix Smart IP43 is bedoeld voor vaste montage in een voertuig, boot of ander vaartuig en heeft configuratiemogelijkheden voor alle soorten accu's.

Ga naar Victron Phoenix Smart IP43.

Victron acculader: Skylla-IP44

Victron acculader Skylla IP44

De Victron Skylla IP44 (1+1) heeft twee geïsoleerde uitgangen, de Victron Skylla-IP44 (3) heeft er drie. Bij de eerste versie levert de tweede uitgang max. 3A, met een lagere uitgangsspanning, als aanvulling op een startaccu. Bij de tweede versie leveren alle drie de uitgangen het volledige nominale vermogen stroom. Deze Victron is er voor 12V (60A) en 24V (30A). Het is een robuuste, krachtige acculader, in een stalen behuizing gecoat met epoxy-poeder, en daarmee spatwaterbestendig (IP44) en bestand tegen hitte, vocht, stof en zoute lucht. Bovendien zijn de printplaten beschermd met acryllak voor een optimale bestendigheid tegen corrosie. De Skylla-IP44 heeft verder onder andere een multifunctioneel LCD display, waarmee de laadspanning en laadstroom in te stellen zijn voor elk type open of gesloten loodzuur accu. Optioneel is het Skylla-i Control-paneel, voor bediening op afstand. Deze Skylla heeft een CAN-bus interface voor aansluiting op een CAN-busnetwerk, voor het maken van connectie met het genoemde paneel of met de digitale display van de Color Control. Verder is het mogelijk om meerdere van deze Victron acculaders parallel te schakelen en te synchroniseren.

Ga naar Victron Skylla IP44.

Victron acculader: Blue Smart IP22-Lader

Victron acculader Blue Smart IP22

De Victron Blue Smart IP22-lader met Bluetooth is een intelligente acculader, voor 12V (met laadvermogen van 15A, 20A en 30A) en 24V (met laadvermogen van 8A, 12A en 16A). Met Bluetooth en de VictronConnect App is de lader uit te lezen en te configureren via de smartphone. Zowel de status van de lader als van de accu kan worden weergegeven; de spanning en beschikbare stroom. De behuizing van de Blue Smart is geheel dicht, zodat deze aanrakingsveilig is. Gebruik deze acculader alleen binnen, want de behuizing is niet beschermd tegen water. De lader is óók te gebruiken als voeding. Een uniek kenmerk van deze Victron is ook het uitzonderlijk hoge rendement. Hierdoor genereert deze lader tot vier keer minder warmte dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien laadt het apparaat op met temperatuurcompensatie en als de accu volledig is geladen daalt het stroomverbruik naar slechts 0,5 watt. Deze eigenschappen maken de Blue Smart IP22 groen en duurzaam. De Blue Smart IP22 is inzetbaar voor auto, klassieke auto, motor, boot en camper.

Ga naar Victron Blue Smart IP22.

Victron acculader: Blue Smart IP67-Lader Waterproof

Victron acculader Blue Smart IP67

De Victron Blue Smart IP67-lader met Bluetooth is een intelligente acculader. Volledig waterproof mede dankzij de waterdichte behuizing. Bestemd voor 12V (met laadvermogen van 7A, 13A, 17A en 25A) en 24V (met laadvermogen van 5A, 8A en 12A). Deze lader wordt ook wel de Blue Power IP67 genoemd en is bedoeld voor vaste montage. De Blue Smart IP67 heeft een adaptief 5-traps laadalgoritme, microprocessor-gestuurd, te weten: bulklading, absorptielading, herconditionering, druppellading en opslag. Met Bluetooth en de VictronConnect App is de lader uit te lezen en te configureren via de smartphone. Zowel de status van de lader als van de accu kan worden weergegeven; de spanning en beschikbare stroom. De lader is óók te gebruiken als voeding. De behuizing is behalve waterdicht ook veilig qua constructie, want gemaakt van gegoten aluminium en met de elektronica in hars gegoten. Het apparaat is bovendien stofdicht en schokbestendig. Een uniek kenmerk van deze Victron is ook het uitzonderlijk hoge rendement. Hierdoor genereert de lader tot vier keer minder warmte dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien daalt, als de accu volledig is geladen, het stroomverbruik naar slechts 0,5 watt. Deze eigenschappen maken de Blue Smart IP67 groen en duurzaam. De Blue Smart IP67 is inzetbaar voor auto, motor, boot en camper.

Ga naar Victron Blue Smart IP67.

Victron acculader: Blue Smart IP65 Lader

Victron acculader Blue Smart IP65

De Victron Blue Smart IP65-lader met Bluetooth is een intelligente acculader. Spatwaterdicht. Bestemd voor 12V (met laadvermogen van 4A, 5A, 7A, 10A, 15A en 25A) en 24V (met laadvermogen van 5A, 8A en 13A). Met Bluetooth en de VictronConnect App is de lader uit te lezen en te configureren via de smartphone. Zowel de status van de lader als die van de accu kan worden weergegeven; de spanning en beschikbare stroom. De lader is óók te gebruiken als voeding. De behuizing is behalve spatwaterdicht ook veilig qua constructie, want geheel dicht en daarmee aanrakingsveilig. Het apparaat is bovendien volledig beschermd tegen stof en sproeiwaterdicht (‘geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek’). Een uniek kenmerk van deze Victron is ook het uitzonderlijk hoge rendement. Hierdoor genereert de lader tot vier keer minder warmte dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien daalt, als de accu volledig is geladen, het stroomverbruik naar slechts 0,5 watt. Deze eigenschappen maken de Blue Smart IP65 tevens groen en duurzaam. De Blue Smart IP65 is inzetbaar voor onder andere auto, motor, boot en camper.

Ga naar Victron Blue Smart IP65.

Victron lader/omvormer: Quattro

Victron acculader Quattro

De Victron Quattro is zowel een zuivere sinus omvormer als een acculader. De Quattro van Victron is aansluitbaar op twee AC-laadbronnen en maakt automatisch verbinding met de actieve AC-ingang. De Victron Quattro is er voor 12V, 24V en 48V en is er in verschillende modellen: de 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA en 15000VA. De aanduidingen hebben betrekking op het vermogen uitgedrukt in voltampère. De Victron heeft veel automatische functies, zoals adaptief opladen, bescherming tegen overbelasting met de PowerControl en de hybride PowerAssist-technologie.

Ga naar Victron Quattro.

Victron lader/omvormer: MultiPlus

Victron acculader MultiPlus

De Victron MultiPlus heeft een AC-ingang, bijvoorbeeld voor walstroom (grid 230V) of voor een generator. De output is een zuivere sinus van 230V. Een andere output/input van de Multiplus vormt de aansluiting met de accu. Deze wordt geladen als de Victron is aangesloten op het 230V net of een generator. De accu vormt tevens de input voor de 230V output van de Multiplus als deze niet is aangesloten op de 230V AC voeding. De Victron Multiplus schakelt bij AC stroomuitval direct over naar voeding uit de accu, en levert daarbij een sinus die minimaal zo zuiver is als de sinus die het apparaat ontving via het 230V net. Er zijn meerdere modellen in uiteenlopende capaciteit.

Ga naar Victron MultiPlus.

Victron lader/omvormer: EasyPlus

Victron acculader EasyPlus

De Victron EasyPlus is een multifunctioneel energiesysteem met krachtige sinus omvormer, een geavanceerde 4 traps acculader, een ultrasnel omschakelapparaat en een geïntegreerde AC groepenverdeling. De EasyPlus is bij uitstek geschikt voor mensen die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan moeilijke technische procedures en de installatie van losse componenten. De Victron EasyPlus garandeert continue en ononderbroken stroomvoorziening zoals u dat thuis gewend bent. De EasyPlus biedt onder andere de technieken van PowerAssist, PowerControl en MultiPlus en heeft een ingebouwde aardlekschakelaar.

Ga naar Victron EasyPlus.

Victron lader/omvormer/MPPT: EasySolar

Victron acculader EasySolar

De Victron EasySolar is zowel een MPPT zonne-laadcontroller, zuivere sinus omvormer, acculader met adaptieve laadfuncties als een AC-omschakelaar voor de wisselstroomverdeling. De EasySolar is zeer krachtig en geavanceerd. De Victron EasySolar is er voor 12V, 24V en 48V in verschillende modellen: de 1600VA, 3000VA en 5000VA (voltampère) voor uiteenlopend vermogen. De EasySolar is een compacte, ultramoderne alles-in-één-oplossing voor zonnestroom.

Ga naar Victron EasySolar.

Victron lader/omvormer/MPPT: EasySolar-II

Victron acculader EasySolar-II

De Victron EasySolar-II is eveneens een complete stroomoplossing voor accu’s op zonne-energie. Met MPPT laadcontroller, een krachtige, zuivere sinus golfomvormer, en krachtige acculader met doorschakelapparaat. Met de EasySolar-II is ook nauwkeurig en geavanceerd configureren en monitoren mogelijk, via het ingebouwde GX-apparaat bedoeld voor controle en bewaking van de interne multiplus-II- en MPPT-lading controller. Verder heeft deze EasySolar-II onder meer de MultiPlus omvormer/lader, het Energy Storage System (ESS), twee AC-uitgangen waarvan de hoofduitgang met UPS, en de functie PowerControl. Uniek zijn ook de mogelijkheden voor het serieel en parallel schakelen van het lichtnet. Meer weten?

Ga naar Victron Easy Solar-II.

Uw Victron specialist

Victron acculader kopen

 

Uw nieuwe Victron Energy druppellader in het gewenste model met de gewenste capaciteit kunt u voordelig kopen op Druppellader.com. De Victron acculaders zijn bij ons op voorraad en worden na uw afgeronde bestelling direct en zorgvuldig toegezonden. Meer informatie? Lees de specificaties en verwijzingen naar de handleiding bij het betreffende product. Graag nog meer informatie van onze specialist? Mail naar [email protected] of bel: 0251-748742. Wij informeren u, met kennis van zaken, over elk type lader van Victron.

 

Lees meer
Filter uw producten
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4
12V accu's tot ± 120Ah
 
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5
12V accu's tot ± 150Ah
 
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/7
Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/7
12V accu's tot ± 150Ah
 
De Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/7 is een intelligente acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/5
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/5
24V accu's tot ± 100Ah
 
De Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/5 is een intelligente 24V acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€104,95

Informatie
SALE Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7
12V accu's tot ± 225Ah
 
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€124,95 €104,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/5
Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/5
24V accu's tot ± 150Ah
 
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/5 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€109,95

Informatie
Victron Blue Smart IP22 Acculader 24/8 (1)
Victron Blue Smart IP22 Acculader 24/8 (1)
24V accu's tot ± 120Ah
 
De Victron Blue Smart IP22 Acculader 24/8 (1) is een intelligente acculader voor 24V accu's met een laadvermogen van 8A. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€119,95

Informatie
Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/15 (1)
Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/15 (1)
12V accu's tot ± 175Ah
 
De Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/15 (1) is een intelligente acculader met een laadvermogen van 15A. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€119,95

Informatie
SALE Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/13
Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/13
12V accu's tot ± 300Ah
 
De Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/13 is een intelligente acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€144,95 €119,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/10
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/10
12V accu's tot ± 250Ah
 
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/10 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€119,95

Informatie
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/8
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/8
24V accu's tot ± 160Ah
 
De Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/8 is een intelligente 24V acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€134,95

Informatie
SALE Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/17
Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/17
12V accu's tot ± 300Ah
 
De Victron Blue Smart IP67 Acculader 12/17 is een intelligente acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€149,95 €134,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 6