REMA

REMA is een Duitse fabrikant van hoogwaardige stekkers en stopcontacten voor uiteenlopende toepassingen. Wij verkopen voornamelijk de stekkers en aansluitingen van REMA. Stekkers van REMA kenmerken zicht door een hoge mechanische bestendigheid, bescherming tegen vuil, trillingen, vocht, zuren en Uv-straling en een stabiele connectie; voor een lange levensduur. REMA producten kopen kan op Druppellader.com. Wij leveren uit eigen voorraad.

Bestellingen vóór 22:00 versturen wij diezelfde dag nog uit. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

REMA goedkoop kopen op Druppellader.com

Druppellader.com zorgt voor goedkope REMA producten. Zoals vele uitvoeringen van een REMA contact of handvat voor de Eurostekker van dit merk. De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Voor een zorgvuldige verpakking met aandacht zorgen wij natuurlijk zelf. Net als u zijn ook wij zuinig op al onze producten - zeker als deze overgaat in uw handen.

 

 

Lees meer
REMA Stekker 35mm - 160A
REMA Stekker 35mm - 160A
Deze REMA 2 polige stekker is bedoeld voor een kabeldiameter van 35mm. Deze robuuste stekker wordt met name ingezet in situaties waarbij het van belang is dat een optimale stroomoverdracht kan plaatsvinden onder zware omstandigheden.
REMA Stekkerdoos 35mm - 160A
REMA Stekkerdoos 35mm - 160A
Deze REMA 2 polige stekkerdoos is bedoeld voor een kabeldiameter van 35mm. Deze robuuste stekkerdoos wordt met name ingezet in situaties waarbij het van belang is dat een optimale stroomoverdracht kan plaatsvinden onder zware omstandigheden.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1