"Ik zoek een accutester" > Zo gevonden op Druppellader.com

Met een accutester krijgt u inzicht in uw accu. Het is dus een handig apparaat om erachter te komen wat uw accu nog aankan. Een accutester test niet alleen de laadtoestand van de batterij, maar vaak ook de correcte werking van het startsysteem en de startcapaciteit van de accu. Vaak kan ook de laadcapaciteit van de dynamo getest worden. Alle testers in ons assortiment zijn makkelijk in gebruik en eenvoudig af te lezen. Accutesters zijn onmisbaar in garages en werkplaatsen maar kunnen ook thuis goed van pas komen. Een accutester wordt eigenlijk altijd geleverd met accuklemmen. Accutesters zijn handig op te bergen en mee te nemen.

Tecmate Optimate TEST TS126

Wanneer gebruik ik een accutester?
Een accutester wordt gebruikt om te kijken wat de accu nog aankan en hoe de accu ervoor staat. Het is dus als het ware een diagnosemiddel voor de accu van uw auto, motor, boot, caravan, camper of scooter. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat u merkt dat uw auto in de winter minder goed start. Kou heeft invloed op de accu en als de accu al niet super meer is, kan dit problemen opleveren. Met een accutester ziet u snel wat er aan de hand is. Afhankelijk van de uitslag bepaalt u of de accu vervangen dient te worden of onderhoud nodig heeft. Voor onderhoud of bijladen raden we u aan gebruik te maken van een druppellader.

Welke accutester heb ik nodig?
De meeste accutesters zijn te gebruiken op verschillende soorten accu’s. Kijk daarnaast ook altijd even naar het voltage en de capaciteit van de accu. De meeste testers zijn geschikt voor 6V- en 12V-accu’s van ongeveer 20 tot 200Ah. We hebben echter ook enkele druppelladers in het assortiment die een speciale testfunctie hebben. Deze zijn behalve voor 6 volt en 12 volt ook geschikt voor 24 volt. Ook de capaciteit ligt veel hoger, soms wel tot 600Ah.

 

Lees meer
Filter uw producten

Tecmate Optimate TEST TS126
Tecmate Optimate TEST TS126
De Optimate TEST TS126 accutester is bedoeld om de laadtoestand vast te stellen van uw accu. Hij kan gebruikt worden voor alle loodzuur- en LiFePO4 / LFP Lithiumaccu’s.
Tecmate Optimate TEST TS120
Tecmate Optimate TEST TS120
De Optimate TEST TS120 is een laadsysteem + dynamo-tester waarmee u de laadtoestand van de accu, maar ook het (start)vermogen van de accu en de laadcapaciteit van de dynamo kunt testen.
Telwin Accutester T125
Telwin Accutester T125
Geschikt voor 6V en 12V
 
De Telwin T125 accutester test de laadtoestand van de batterij, de correcte werking van het startsysteem, de startcapaciteit van de accu en de juiste werking van de dynamo.
GYS acculader TCB 120 Automatic
GYS acculader TCB 120 Automatic
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De GYS TCB 120 is een acculader (max. 150W), druppellader en tester voor natte 12V loodzuur accu’s en GEL accu's van 20Ah tot 120Ah. Met twee laadsnelheden (3.5A en 7A) en Floating Process; voor stabiel en veilig laden. Plus: LED's voor laadstatus.
Telwin Druppellader/tester T-Charge 12 EVO
Telwin Druppellader/tester T-Charge 12 EVO
De compleetheid samen met prijsniveau en kwaliteit, maakt de T-Charge 12 EVO uniek. Deze Telwin is lader, onderhouder én tester, maar heeft ook de functies Herstel, Cold en Supply. Naast Pulse Tronic en een modern LCD-scherm. Voor álle 6/12V accu's!
SALE CTEK Battery Analyzer (12V)
CTEK Battery Analyzer (12V)
De CTEK BATTERY ANALYZER kan met hoge betrouwbaarheid de conditie testen van alle soorten 12V-loodzuuraccu's, inclusief natte, onderhoudsvrije, Ca/Ca-, gel- en AGM-accu's. Deze gebruiksvriendelijke accutester presenteert snel de resultaten.

€99,95 €91,95

Informatie
Telwin Accutester DTS700
Telwin Accutester DTS700
De Telwin DTS700 test de laadtoestand van uw accu. Tevens kunt u met deze accutester de start- en laadsystemen - de dynamo - van uw voertuig controleren.
Victron Phoenix 12/30 (2+1) 90-265V AC
Victron Phoenix 12/30 (2+1) 90-265V AC
De Victron Phoenix acculader heeft twee hoofduitgangen die samen de volledige laadstroom kunnen leveren. Een derde uitgang levert een beperkte laadstroom van 4A en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een startaccu op te laden.

€499,95

Informatie
CTEK Pro Battery Tester
CTEK Pro Battery Tester
CTEK Pro Battery Tester, dat is snel en accuraat 12V accu's testen met duidelijke resultaten. De testresultaten kunnen geprint worden met de ingebouwde printer.

€689,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1