Accutester

Dit is een overzicht van onze accutesters. Deze zijn onder te verdelen in testers voor de laadtoestand van de accu en apparaten die zowel de laadtoestand van de accu als het laadsysteem (dynamo) van het voertuig kunnen testen. Verder staan in deze categorie ook enkele uitgebreide druppelladers die onder andere voorzien zijn van testfunctionaliteiten.

Accutesters kunnen met een hoge betrouwbaarheid de conditie testen van (veelal) alle soorten 12V-loodzuuraccu's, inclusief natte, onderhoudsvrije, Ca/Ca-, gel- en AGM-accu's. Vaak wordt hierbij voor de indicatie gebruikgemaakt van led verlichting. Er zijn als gezegd ook apparaten met een ingebouwde testfunctie voor de dynamo, naast de functie voor het testen van het (start)vermogen van de accu.

Accutesters voor lichte accu's en zware accu's
Zo'n accutester is makkelijk in gebruik. Meestal is het een kwestie van de accuklemmen aansluiten op de accu, eventueel via een adapter. Er zijn diverse intelligente functies die verschillen per tester. Natuurlijk staat bij de specificaties altijd aangegeven voor welke typen en soorten accu's de tester geschikt is (en voor welke soms juist expliciet niet). Er zijn eenvoudige, goedkope accutesters die voor veel (lichtere) accu's prima voldoen en er zijn natuurlijk de specifieke accutesters met onder andere vergevorderde digitale, microprocessor gestuurde mogelijkheden. Ook zijn er accutesters speciaal voor de grotere jongens zoals de zware vrachtwagen. 

 

Lees meer
Filter uw productenTecmate Optimate laadsysteem tester O120
Tecmate Optimate laadsysteem tester O120
Met deze Optimate laadsysteemtester kunt u zien of uw voertuiglaadsysteem functioneert en of uw accu geladen is. De tester geeft dit aan door middel van LED-verlichting.
Tecmate Optimate TEST TS126
Tecmate Optimate TEST TS126
De Optimate TEST TS126 accutester is bedoeld om de laadtoestand vast te stellen van uw accu. Hij kan gebruikt worden voor alle loodzuur- en LiFePO4 / LFP Lithiumaccu’s.
Tecmate Optimate TEST TS120
Tecmate Optimate TEST TS120
De Optimate TEST TS120 is een laadsysteem + dynamo-tester waarmee u de laadtoestand van de accu, maar ook het (start)vermogen van de accu en de laadcapaciteit van de dynamo kunt testen.
GYS acculader Energy 126
GYS acculader Energy 126
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De GYS Energy 126 is een acculader (90W) en tester geschikt voor het laden van natte 12V loodzuur accu’s met 15Ah tot 60Ah capaciteit. Een voltmeter laat het laadniveau zien, voor optimale controle. Toepassing: (o.a.) scooter, motor, auto.
GYS acculader Energy 124
GYS acculader Energy 124
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De GYS Energy 124 is een acculader (70W) en tester geschikt voor het laden van natte 12V loodzuur accu’s met 10Ah tot 45Ah capaciteit. Een voltmeter laat het laadniveau zien, voor optimale controle. Toepassing: (o.a.) scooter, motor, auto.
Telwin Accutester T125
Telwin Accutester T125
Geschikt voor 6V en 12V
 
De Telwin T125 accutester test de laadtoestand van de batterij, de correcte werking van het startsysteem, de startcapaciteit van de accu en de juiste werking van de dynamo.
GYS acculader TCB 60 Automatic
GYS acculader TCB 60 Automatic
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De GYS TCB 60 is een acculader (max. 85W), druppellader en tester voor natte 12V loodzuur accu’s en GEL accu's met 10Ah tot 60Ah capaciteit. Met twee laadsnelheden (2A en 4A) en Floating Process; voor stabiel en veilig laden. Plus: LED's voor laadstatus.
GYS acculader TCB 90 Automatic
GYS acculader TCB 90 Automatic
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De GYS TCB 90 is een acculader (max. 120W), druppellader en tester voor natte 12V loodzuur accu’s en GEL accu's met 15Ah tot 90Ah capaciteit. Met twee laadsnelheden (2A en 5.5A) en Floating Process; voor stabiel, veilig laden. Plus LED's voor laadstatus.
GYS acculader TCB 120 Automatic
GYS acculader TCB 120 Automatic
12V accu's tot ± 40 Ah
 
De GYS TCB 120 is een acculader (max. 150W), druppellader en tester voor natte 12V loodzuur accu’s en GEL accu's van 20Ah tot 120Ah. Met twee laadsnelheden (3.5A en 7A) en Floating Process; voor stabiel en veilig laden. Plus: LED's voor laadstatus.
Telwin Druppellader/tester T-Charge 12 EVO
Telwin Druppellader/tester T-Charge 12 EVO
De compleetheid samen met prijsniveau en kwaliteit, maakt de T-Charge 12 EVO uniek. Deze Telwin is lader, onderhouder én tester, maar heeft ook de functies Herstel, Cold en Supply. Naast Pulse Tronic en een modern LCD-scherm. Voor álle 6/12V accu's!
SALE CTEK Battery Analyzer (12V)
CTEK Battery Analyzer (12V)
De CTEK BATTERY ANALYZER kan met hoge betrouwbaarheid de conditie testen van alle soorten 12V-loodzuuraccu's, inclusief natte, onderhoudsvrije, Ca/Ca-, gel- en AGM-accu's. Deze gebruiksvriendelijke accutester presenteert snel de resultaten.

€99,95 €91,95

Informatie
SALE CTEK MXS 5.0 Test & Charge
CTEK MXS 5.0 Test & Charge
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah

 
De MXS 5.0 TEST&CHARGE is zowel een geavanceerde processorgestuurde acculader als een testsysteem voor accu's en alternators. Het is de ultieme oplossing om accu's te testen, op te laden en te onderhouden.

€125,00 €94,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2