Accutester

Dit is een overzicht van onze accutesters. Deze zijn onder te verdelen in testers voor de laadtoestand van de accu en apparaten die zowel de laadtoestand van de accu als het laadsysteem (dynamo) van het voertuig kunnen testen. Verder staan in deze categorie ook enkele uitgebreide druppelladers die onder andere voorzien zijn van testfunctionaliteiten.

Accutesters kunnen met een hoge betrouwbaarheid de conditie testen van (veelal) alle soorten 12V-loodzuuraccu's, inclusief natte, onderhoudsvrije, Ca/Ca-, gel- en AGM-accu's. Vaak wordt hierbij voor de indicatie gebruikgemaakt van led verlichting. Er zijn als gezegd ook apparaten met een ingebouwde testfunctie voor de dynamo, naast de functie voor het testen van het (start)vermogen van de accu.

Accutesters voor lichte accu's en zware accu's
Zo'n accutester is makkelijk in gebruik. Meestal is het een kwestie van de accuklemmen aansluiten op de accu, eventueel via een adapter. Er zijn diverse intelligente functies die verschillen per tester. Natuurlijk staat bij de specificaties altijd aangegeven voor welke typen en soorten accu's de tester geschikt is (en voor welke soms juist expliciet niet). Er zijn eenvoudige, goedkope accutesters die voor veel (lichtere) accu's prima voldoen en er zijn natuurlijk de specifieke accutesters met onder andere vergevorderde digitale, microprocessor gestuurde mogelijkheden. Ook zijn er accutesters speciaal voor de grotere jongens zoals de zware vrachtwagen. 

 

Lees meer
Filter uw productenTooLit accutester BT 001
TooLit accutester BT 001
Eenvoudige, handige accutester TooLit Battery Tester BT 001 met LED aanduiding. Voor test van 12V batterijen en dynamo van de auto.
Tecmate Optimate laadsysteem tester O120
Tecmate Optimate laadsysteem tester O120
Met deze Optimate laadsysteemtester kunt u zien of uw voertuiglaadsysteem functioneert en of uw accu geladen is. De tester geeft dit aan door middel van LED-verlichting.
TooLit Wireless accu laadindicator voor 12/24V
TooLit Wireless accu laadindicator voor 12/24V
Draadloze laadindicator voor 12V en 24V loodaccu's van 7 tot 230Ah. Biedt een zeer volledig testrapport, eenvoudig af te lezen, ruimte voor testhistorie en alle resultaten zijn per e-mail verzendbaar, in combinatie met de bijbehorende App.
TooLit accutester TBP 100
TooLit accutester TBP 100
De TooLit Battery Tester TBP 100 is een accutester voor 6V en 12V loodaccu's met capaciteit van 20 tot 100Ah. Met drie functies: test van het startvermogen, weergave van de staat van de accu en test van de dynamo spanning. Analyse in 10 seconden.
Tecmate Optimate TEST TS126
Tecmate Optimate TEST TS126
De Optimate TEST TS126 accutester is bedoeld om de laadtoestand vast te stellen van uw accu. Hij kan gebruikt worden voor alle loodzuur- en LiFePO4 / LFP Lithiumaccu’s.
Tecmate Optimate TEST TS120
Tecmate Optimate TEST TS120
De Optimate TEST TS120 is een laadsysteem + dynamo-tester waarmee u de laadtoestand van de accu, maar ook het (start)vermogen van de accu en de laadcapaciteit van de dynamo kunt testen.
Telwin Battery Link 2.0
Telwin Battery Link 2.0
De Telwin Battery Link is een draadloos (bluetooth) accu monitoring systeem. Battery Link toont statistieken over de conditie van de accu en monitort tevens de dynamo. De Telwin Battery Link werkt op 12V accu's.
SALE GYS acculader Energy 126
GYS acculader Energy 126
De GYS Energy 126 is een acculader (90W) en tester geschikt voor het laden van natte 12V loodzuur accu’s met 15Ah tot 60Ah capaciteit. Een voltmeter laat het laadniveau zien, voor optimale controle. Toepassing: (o.a.) scooter, motor, auto.

€74,95 €59,95

Informatie
TooLit accutester NBT 100
TooLit accutester NBT 100
De accutester TooLit Battery Tester NBT 100 met digitaal display is eenvoudig in gebruik. Bestemd voor alle 12V loodaccu's (vloeibaar, GEL, AGM) met capaciteit van 20 tot 150Ah. Test de spanning en de laadstatus. Apparaat zonder batterij.
Telwin Accutester T125
Telwin Accutester T125
Geschikt voor 6V en 12V
 
De Telwin T125 accutester test de laadtoestand van de batterij, de correcte werking van het startsysteem, de startcapaciteit van de accu en de juiste werking van de dynamo.
GYS acculader Energy 124
GYS acculader Energy 124
De GYS Energy 124 is een acculader (70W) en tester geschikt voor het laden van natte 12V loodzuur accu’s met 10Ah tot 45Ah capaciteit. Een voltmeter laat het laadniveau zien, voor optimale controle. Toepassing: (o.a.) scooter, motor, auto.
TooLit accutester NBT 200
TooLit accutester NBT 200
De accutester TooLit Battery Tester NBT 200 met digitaal display is eenvoudig in gebruik. Bestemd voor alle 12V loodaccu's (vloeibaar, GEL, AGM) met capaciteit van 20 tot 150Ah. Multifunctionele tester, compact en zeer nauwkeurig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3