Druppelladers voor Lithium-Ion accu

Hier vindt u druppelladers voor een lithium accu, ook aangeduid als Lithium-Ion. Synoniemen zijn de afkortingen Li-Ion en Li-On. Lithium batterijen komen vaak voor bij de elektrische fiets, maar onder andere óók bij auto's en motoren.

De modernste variant van een lithium accu voor de e-bike is overigens de snellere, compactere LiPo (Lithium Polyme). De ultramoderne LifePo4 accu gaat met deze kenmerken zelfs nóg een stapje verder. Lees hier meer over de voordelen en eigenschappen van lithium accu's. Zie ook onze categorie met fietsladers.

Druppelladers voor lithium auto- en motoraccu's
Wat betreft de druppelladers en andere acculaders voor lithium in relatie tot auto en motor: deze zijn in zekere zin een categorie apart. Deze kunnen namelijk niet worden gebruikt voor andere soorten accu's zoals bijvoorbeeld de loodzuur, Gel of Calcium. Staat op uw accu een term als Li-ion, Lithium Ion of één van de genoemde afkortingen, dan is het duidelijk dat deze pagina de juiste is voor het snel kunnen vinden van een voor lithium geschikte druppellader slash onderhoudslader.

Specificaties
Filter op deze pagina verder op de andere wezenlijke kenmerken van de accu waarvoor de lader passend moet zijn: het voltage van de accu en het accuvermogen. Vervolgens kunt u uw keuze bepalen aan de hand van prijs en merk in combinatie met de betreffende, soms uiteenlopende moderne functionaliteiten van de onderhoudslader. Zie daarvoor ook de toelichting en specificaties!

 

Lees meer
Filter uw productenABSAAR AB-4 druppellader
ABSAAR AB-4 druppellader
6V / 12V accu's tot ± 80Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, auto's, boten, caravans accu's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 4A.
ABSAAR PRO 4.0 Li
ABSAAR PRO 4.0 Li
6V / 12V accu's tot ± 80Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, auto's, boten, caravans en 12V Lithium accu's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 4A.
Tecmate Optimate Lithium 0,8A
Tecmate Optimate Lithium 0,8A
12V accu's tot ± 50 Ah
 
De OptiMate lithium 0.8A is een scherp geprijsde LiFePO4-accuonderhouder. De OptiMate lithium 0,8A beschermt uw accu en garandeert u een lange en goede werking van uw LiFePO4/LFP-accu.
Telwin Druppellader/tester T-Charge 12 EVO
Telwin Druppellader/tester T-Charge 12 EVO
De compleetheid samen met prijsniveau en kwaliteit, maakt de T-Charge 12 EVO uniek. Deze Telwin is lader, onderhouder én tester, maar heeft ook de functies Herstel, Cold en Supply. Naast Pulse Tronic en een modern LCD-scherm. Voor álle 6/12V accu's!
CTEK Lithium XS
CTEK Lithium XS
12V accu's tot ± 60 Ah
onderhoud tot ± 120 Ah

 
De LITHIUM XS is speciaal ontwikkeld om lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) accu's op te laden en te onderhouden. Het is een processorgestuurde acculader en zorgt voor optimale prestaties en een langere levensduur van uw accu.

€103,95

Informatie
Tecmate Optimate Lithium 5A
Tecmate Optimate Lithium 5A
12V accu's tot ± 100 Ah
 
De OptiMate Lithium 5A is de eerste OptiMate die uw LiFePO4 accu beschermt zoals geen andere acculader dat ooit heeft gedaan! De OptiMate lithium 5A beschermt uw accu en garandeert u een lange en goede werking van uw accu.

€124,95

Informatie
Tecmate Optimate Lithium 0,8A x4
Tecmate Optimate Lithium 0,8A x4
12V accu's tot ± 50 Ah
 
De OptiMate lithium 0.8A is een LiFePO4-accuonderhouder waarmee u tot maximaal 4 accu's tegelijk kunt laden en onderhouden.

€229,95

Informatie
CTEK PRO25S
CTEK PRO25S
12V accu's tot ± 500 Ah + lithium
 
De CTEK PRO25S is een innovatieve en veelzijdige 25A acculader met tevens een voeding/ supply functie. De PRO25S is de perfecte oplossing voor professioneel acculaden in garagebedrijven, showrooms en werkplaatsen.

€319,00

Informatie
CTEK PRO60
CTEK PRO60
De CTEK PRO60 is de perfecte oplossing voor professioneel acculaden, onderhouden en voeding/supply in werkplaatsen, showrooms en garagebedrijven. De PRO 60 is professioneel batterijbeheer en innovatieve technologie.

€1.349,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1