Victron Blue Smart IP65 Acculader 6V/12V - Bluetooth

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 6V/12V is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is aan te sluiten met accuklemmen, eyelets of via de sigarettenaansteker ingang.

Lees meer

€69,95 €52,95

Incl. btw

Victron Blue Smart IP65 Acculader 6V/12V - Bluetooth

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 6V/12V is een intelligente 12V acculader met een spatwaterdichte behuizing en een laadvermogen van maximaal 1,1A. De lader is aan te sluiten met accuklemmen, eyelets of via de sigarettenaansteker ingang van het voertuig of vaartuig.

Geschikt voor
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 6V/12V is geschikt voor alle soorten 6V en 12V loodzuur accu's en tevens lithium accu's. De Victron Blue Power 6V/12V is geschikt voor accu's van 1,2Ah tot ongeveer 30Ah.

Bediening via de Victron app
Deze lader kunt u via de gratis Victron app koppelen en daarmee kunt u de lader instellen op het juiste voltage en tevens krijgt u hiermee ook inzicht in de laadstatus van het laadproces.

Eyelets of accuklemmen
Bij uw Blue Smart lader ontvangt u 2 sets van aansluitmogelijkheden op de polen van uw accu. U ontvangt de eyelets voor permanente aansluiting van uw lader aan de accupolen en krokodillenklemmen waarmee u snel en makkelijk een verbinding kunt maken met de polen van uw accu.

IP65 beveiligde behuizing/ isolatieklasse
De Blue Smart IP65 6V/12V is IP65 beveiligd qua constructie van de behuizing. Dit betekent dat uw lader aanrakingsveilig is doordat de behuizing geheel dicht is. De behuizing is volledige beschermd tegen stof. Verder is de behuizing sproeiwaterdicht (Geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek).

'Groene' acculader met zeer hoge efficiëntie
De Blue Smart IP65 6V/12V heeft een zeer hoog rendement/ hoge efficiëntie (tot 95%) waardoor deze tot vier keer minder warmte genereert dan vergelijkbare modellen van andere merken. Als de accu volledig is geladen dan daalt het stroomverbruik naar 0,5 watt en ook dat is veelal beter dan de industrienorm.

Eigenschappen van de Blue Smart IP65 6V/12V
- Intelligente automatische acculader 
- Geschikt voor 6V en 12V loodzuur accu's en lithium accu's
- Beschermt tegen oververhitting en ompoling
- Geruisloos (geen koelventilator)
- Interface via de Victron app

Accucapaciteit en laadvermogen
De range aan accu's waarvoor een acculader geschikt is hangt erg af van het gebruik van de accu.
Als u dagelijks een loodzuur-accu gebruikt en weer vol wilt laden dan doet u dat het beste met een lader die 10 tot 20% van de accucapaciteit levert aan laadvermogen (voorbeeld: een 100Ah accu laadt u dan het beste op met een lader die 10 tot 20A aan laadvermogen levert).
Als het vooral gaat om onderhouden van de accu (volhouden van de accu) dan kan hiervoor een kleinere lader gebruikt worden. 

Nederlandstalige handleiding
Bij uw lader ontvangt u een duidelijke Nederlandstalige handleiding. De meegeleverde handleiding is ook beschikbaar in het Engels.

Handige extra informatie bij uw Victron Acculader

Garantie
U ontvangt 5 jaar garantie op uw Blue Smart lader van Victron.

Voltage: 6V en 12V
Accuvermogen: 1,2 tot 30ah
Soorten accu’s: Alle soorten 6V en 12V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL) en Lithium/ LiFePO4 accu's
Maximale laadstroom: 1,1A
Afmetingen (L x B x H): 185 x 61 x 42 mm
Gewicht: 0,6 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags