Victron accu's

Een Victron batterij kopen? Victron Energy heeft accu's zoals de Victron accu Lithium, de Victron accu Lithium Smart en de 12,8V of 25,6V Lithium SuperPack. Een Victron accu kopen zoals de Victron Lithium Smart? Het kan voordelig op Druppellader.com. Elke accu is via deze webshop verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een Victron accu is er ook voor AGM, zoals de AGM Super Cycle accu en de Gel and AGM batterijen. Ook maakt deze internationaal opererende Nederlandse fabrikant de Lood-Koolstof accu, Telecom accu’s, OPzV batterijen en de Peak Power Pack.

Victron accu

De Victron Lithium Smart accu bijvoorbeeld is gebaseerd op Lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) technologie. Lithium-ijzerfosfaat, LiFePO4 of LFP, is de veiligste variant van de voornaamste lithium-ionaccutypes. De Victron accu LiFePO4 Smart batterij is te koop voor in elk geval deze voltage/vermogen-combinaties: 25,6V/200Ah, 12,8V/300Ah, 12,8V/200Ah, 12,8V/160Ah, 12,8V/150Ah, 12,8V/100Ah en 12,8V/60Ah.

Victron Lithium accu Smart

De Victron Smart LFP-accu’s hebben geïntegreerde celbalancering en celbewaking. Met de Victron Connect Bluetooth-app kan onder andere de celspanning en accutemperatuur van de accu worden uitgelezen. Een besteloptie is ook het aan te koppelen Battery Management System voor aanvullend accubeheer. Met hulp van een Victron VE.Bus is bovendien een verdere integratie mogelijk zoals met de Victron MultiPlus, een Victron Quattro of Victron Phoenix omvormer.

Victron Smart

Victron accu Lithium (LiFePO4)

De Victron Lithium (LiFePO4) is zeer robuust. Een LFP-accu vereist niet per se vol opladen - sterker nog: liever niet - en de accu gaat veel langer mee dan loodzuur accu’s die kunnen desulfateren. Deze lithium accu van Victron Energy heeft ook een groot bereik van de bedrijfstemperatuur, uitstekende cyclusprestaties, een lage interne weerstand en hoge energie-efficiëntie. Ook het laadproces is voor LFP-accu’s efficiënter. Met deze Victron accu’s is ook parallelle schakeling mogelijk, tot vijf accu’s, naast seriële schakeling (vier 12V of twee 24V accu’s).

Victron accu voordelig kopen!

Een Victron accu kopen? Victron Energy heeft voor elke toepassing een batterij van de hoogste kwaliteit. Zoals de Victron accu Lithium (Smart), de Victron Lithium SuperPack, de AGM Super Cycle accu, Gel and AGM accu’s en Lood-Koolstof accu’s. Zie de Victron accu’s op deze pagina. Ze zijn voordelig te koop in deze webshop. Meer informatie? Lees de specificaties en verwijzingen naar de handleiding bij het betreffende product. Graag nog aanvullende informatie van onze specialist, bijvoorbeeld voor uw eigen, specifieke toepassing? Mail naar [email protected] of bel: 0251-748742.

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Victron Lithium Accu 12,8V/100Ah - Smart
Victron Lithium Accu 12,8V/100Ah - Smart
De Victron Lithium 12,8V/100Ah LiFePO4 Smart accu is gebaseerd op Lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) technologie. Lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) is de veiligste van de voornaamste lithium-ionaccutypes.

€1.387,95 €1.311,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1