Acculader / batterijlader voor schrobmachine

Acculaders voor een schrobmachines zijn hier te koop. Voor elke schrobmachine is er een passende acculader / batterijlader te vinden. Een lader voor een professionele schrobzuigmachine zoals van Comac, Kärcher (Professional), Nilfisk, Ghibli en andere merken zijn er voor diverse 24V en 48V accu's. Verder kunt u kiezen uit een losse lader of ingebouwde acculader voor de professionele schrobmachine, spatwater- (IP65) of geheel waterdicht (IP67), en onder meer uit conventionele of hoogfrequent batterijladers. Een acculader kopen voor de industriële schoonmaakmachine of een compactere zuigmachine? Laat u informeren door de specialist in acculaders.

Dit type laders bestemd voor de moderne boenmachine, veegmachine en/of zuigmachine vraagt om speciale eigenschappen. De accu's van deze schoonmaakmachines met zuigmotor zijn meestal van 24 volt, naast 48 volt. De opladers zijn speciaal geschikt voor (semi-)tractie accu's; natte accu's maar meestal betreft het AGM accu's. Ze zijn er ook met een specifieke stekkeraansluiting (tip, zie ook: Anderson SB Connector; alle varianten van deze stekker zijn bij ons op voorraad). En onze acculaders voor dit type moderne schoonmaakmachine zijn bestand tegen vocht en water, tot volledig (IP67) aan toe.

Acculaders voor de zuigmachine | conventioneel en hoogfrequent

Bij het aanschaffen van een nieuwe acculader voor de schrobmachine is er onder meer de keuze tussen een conventionele of hoogfrequente lader. Laatstgenoemde soort lader voor de zuigmachine - de hoogfrequente - is kleiner en lichter van gewicht. Het laadproces verloopt sneller maar ook rustiger en meer gecontroleerd, met bovendien een lagere accutemperatuur en minder waterverbruik van de accu. Dit heeft ook een langere acculevensduur als voordeel. De nieuwe hoogfrequente batterijlader voor de boenmachine kost echter initieel wel wat meer.

Acculaders voor schrobmachines


De andere optie voor een acculader voor de zuigwagen is zoals gezegd de conventionele variant.
Dit is een logische keuze voor als snelladen niet of nauwelijks van meerwaarde is (omdat er voor het acculaden toch voldoende tijd beschikbaar is), als de tractiebatterij minder intensief werk hoeft te doen en/of als het voordeel van de lagere aanschafprijs de overhand heeft. Een nadeel van de conventionele lader ten opzichte van de hoogfrequente lader is het hogere energieverbruik.

Welke lader voor de schrobzuigmachine | vermogen

Naast bovengenoemde opties voor het kopen van een acculader voor de schrobmachine, adviseren we normaliter altijd een lader te kiezen die 10 tot 20 procent van het accuvermogen aan laadcapaciteit kan leveren. Voorbeeld: bij een 24V accu van 120Ah gaat het dan om een lader met laadvermogen van plusminus 12 tot 24 ampère.

Wat is een schrobmachine?

Schrobmachines zijn er meestal voor professioneel gebruik. Met een professionele schrobmachine schrob én zuigt u de vloer van bijvoorbeeld winkelpand, sporthal, kantoor, bedrijfshal en andere delen van het (bedrijfs)pand. Schrobzuigmachines zijn geschikt voor alle typen harde ondergrond, zoals hardhout, tegels, cement en beton. Een roterende borstel, gemotoriseerd aangestuurd met een elektromotor, vormt het hart van een schrobzuigmachine, ook wel gewoon zuigmachine genoemd. De reinigingsmachine voor de vloer doet zijn werk in combinatie met water en schoonmaak - / reinigingsmiddel. De schrobveegmachine heeft meestal een extra watertank: één voor het opgezogen, vuile water en één voor het schone water bestemd voor het boenen van de vloer.

Batterijlader schrobmachine | alle merken

Er zijn de zogeheten achterloopmachines, aangestuurd door de lopende, aanduwende medewerker van dienst. Er zijn ook zitschrobmachines die gerekend kunnen worden tot de zwaardere, krachtige varianten van dit professionele hulpmiddel bij het schoonmaken. Ook functies zoals polijsten en poetsen horen bij deze machines doorgaans tot de standaard uitrusting. Er zijn ook compactere, eenvoudigere varianten, bestemd voor luxe thuisgebruik. Voor elke soort schrobmachine, van klein tot groot en krachtig, is er altijd een passende acculader. Laders voor de schrobzuigmachine zijn hier te koop van goede merken zoals AQ-Tron, Victron, CTEK, BatteryLabs en andere brands, voor reinigingsmachine-merken zoals Comac, Kärcher (Professional), Nilfisk, Ghibli en meer. Zie dit gevarieerde assortiment aan schrobzuigmachines batterijladers.

 

Lees meer
Filter uw producten

BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 36V 2A
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 36V 2A
36V lithium-ion acculader - XLR Stekker
 
De MegaCharge Lithium 36V 2A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 36V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke
BatteryLabs MegaCharge LZ 36V 5A - GX16 stekker
BatteryLabs MegaCharge LZ 36V 5A - GX16 stekker
36V loodzuur acculader - GX16 Stekker
 
De MegaCharge LZ 36V 5A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 36V loodzuur accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is uitgevoerd met een GX16 Stekker.

€124,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 24V 5A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 24V 5A - WET
Hoogfrequent 24V 5A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 24V Hoogfrequent Acculader (5A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€209,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 36V 10A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 36V 10A - WET
Hoogfrequent 36V 10A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 36V Hoogfrequent Acculader (10A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€299,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 20A - AGM
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 20A - AGM
Hoogfrequent 48V 20A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 48V Hoogfrequent Acculader (20A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van AGM accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€309,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 20A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 20A - WET
Hoogfrequent 48V 20A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 48V Hoogfrequent Acculader (20A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€309,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 24V 25A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 24V 25A - WET
Hoogfrequent 24V 25A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 24V Hoogfrequent Acculader (25A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€309,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 25A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 25A - WET
Hoogfrequent 48V 25A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 48V Hoogfrequent Acculader (25A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€349,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 24V 30A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 24V 30A - WET
Hoogfrequent 24V 30A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 24V Hoogfrequent Acculader (30A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€399,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 35A - SLA
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 35A - SLA
Hoogfrequent 48V 35A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 48V Hoogfrequent Acculader (35A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van droge loodzuur (semi)tractie accu's/ tractie batterijen (zoals AGM en Gel) van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's en meer.

€449,95

Informatie
SALE AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 40A - SLA
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 40A - SLA
Hoogfrequent 48V 40A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 48V Hoogfrequent Acculader (40A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van droge loodzuur (semi)tractie accu's/ tractie batterijen (zoals AGM en Gel) van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's en meer.

€539,95 €499,95

Informatie
SALE AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 40A - WET
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 48V 40A - WET
Hoogfrequent 48V 40A Batterijlader
 
Deze AQ-Tron 48V Hoogfrequent Acculader (40A) is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van natte accu's van heftrucks, schaarlift-wagens, schrob-zuigmachines, golfbuggy's, grote schepen en soortgelijke toepassingen.

€539,95 €499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2