Victron lithium acculader

Een Victron lithium acculader? Victron heeft zeer uiteenlopende opties voor het acculaden en druppelladen van lithium batterijen. Een greep uit de Victron Energy lithium laders die op Druppellader.com voordelig te koop zijn? Denk aan de Skylla-i, de Phoenix Smart IP43 Charger, Skylla-IP44, Blue Smart IP22, Blue Smart IP67 Waterproof of Blue Smart IP65. Of aan de Skylla-TG, de Phoenix Lader, Centaur en de EasySolar, oplopend naar de meest robuuste laders zoals de MultiPlus en de Quattro.

De geavanceerde, multifunctionele laders kunnen méér dan alleen lithium accu's (Li-ion, LiFePO4) opladen; lees hier wat deze lithium laders van Victron, onder andere aan elektronische, adaptieve laadfuncties, in huis hebben.

Victron lithium lader: Skylla-i

Victron acculader Skylla-i

De Victron Skylla-i is een veelzijdige, krachtige 24V acculader. Licht en compact. De laadspanning is aan te passen aan elk type open of gesloten accu. De Skylla-i heeft een CAN-bus (NMEA2000) aansluiting en is klaar voor Li-Ion (LiFePo4), via een koppeling tussen het Li-ION BMS naar de afstandsbedieningspoort op de Skylla-i. De Victron Skylla-i is de opvolger van de Victron Skylla-TG, nog iets lichter qua gewicht en ideaal voor situaties waarin snel, veilig acculaden van belang is. Deze Victron acculader kan goed tegen hitte, vocht en zoute lucht, heeft een variabele absorptietijd, BatterySafe-modus, een opslagmodus voor een lange levensduur, beschikt over PowerControl voor een maximale walstroom en is compleet met onder andere een meegeleverde Remote Control.

Ga naar Victron Skylla-i.

 

 

Victron lithium lader: Phoenix Smart IP43 Charger

Victron acculader Phoenix Smart lader

De Victron Phoenix Smart IP43 lader is speciaal gemaakt voor maritieme toepassing. Het is een vijfstappen acculader die met Bluetooth te beheren is via de smartphone, met gebruik van de VictronConnect App. De Phoenix Smart lader is er voor het laden met 30A of 50A van elk van in totaal drie aan te sluiten accu’s. Er is ook een model (de Phoenix 1+1) met een extra uitgang voor 3A. Er zijn naast 12V ook 24V modellen met divers vermogen. De intelligente, dynamische oplaadfuncties van deze Victron zijn instelbaar. De Phoenix Smart IP43 is bedoeld voor vaste montage in een voertuig, boot of ander vaartuig en heeft configuratiemogelijkheden voor alle soorten accu's.

Ga naar Victron Phoenix Smart IP43.

 

Victron lithium lader: Skylla-IP44

Victron acculader Skylla IP44

De Victron Skylla IP44 (1+1) heeft twee geïsoleerde uitgangen, de Victron Skylla-IP44 (3) heeft er drie. Bij de eerste versie levert de tweede uitgang max. 3A, met een lagere uitgangsspanning, als aanvulling op een startaccu. Bij de tweede versie leveren alle drie de uitgangen het volledige nominale vermogen stroom. Deze Victron is er voor 12V (60A) en 24V (30A). Het is een robuuste, krachtige acculader, in een stalen behuizing gecoat met epoxy-poeder, en daarmee spatwaterbestendig (IP44) en bestand tegen hitte, vocht, stof en zoute lucht. Bovendien zijn de printplaten beschermd met acryllak voor een optimale bestendigheid tegen corrosie. De Skylla-IP44 heeft verder onder andere een multifunctioneel LCD display, waarmee de laadspanning en laadstroom in te stellen zijn voor elk type open of gesloten loodzuur accu. Optioneel is het Skylla-i Control-paneel, voor bediening op afstand. Deze Skylla heeft een CAN-bus interface voor aansluiting op een CAN-busnetwerk, voor het maken van connectie met het genoemde paneel of met de digitale display van de Color Control. Verder is het mogelijk om meerdere van deze Victron acculaders parallel te schakelen en te synchroniseren.

Ga naar Victron Skylla IP44.

 

Victron lithium lader: Blue Smart IP22-Lader

Victron acculader Blue Smart IP22

De Victron Blue Smart IP22-lader met Bluetooth is een intelligente acculader, voor 12V (met laadvermogen van 15A, 20A en 30A) en 24V (met laadvermogen van 8A, 12A en 16A). Met Bluetooth en de VictronConnect App is de lader uit te lezen en te configureren via de smartphone. Zowel de status van de lader als van de accu kan worden weergegeven; de spanning en beschikbare stroom. De behuizing van de Blue Smart is geheel dicht, zodat deze aanrakingsveilig is. Gebruik deze acculader alleen binnen, want de behuizing is niet beschermd tegen water. De lader is óók te gebruiken als voeding. Een uniek kenmerk van deze Victron is ook het uitzonderlijk hoge rendement. Hierdoor genereert deze lader tot vier keer minder warmte dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien laadt het apparaat op met temperatuurcompensatie en als de accu volledig is geladen daalt het stroomverbruik naar slechts 0,5 watt. Deze eigenschappen maken de Blue Smart IP22 groen en duurzaam. De Blue Smart IP22 is inzetbaar voor auto, klassieke auto, motor, boot en camper.

Ga naar Victron Blue Smart IP22.

Victron lithium lader: Blue Smart IP67-Lader Waterproof

Victron acculader Blue Smart IP67

De Victron Blue Smart IP67-lader met Bluetooth is een intelligente acculader. Volledig waterproof mede dankzij de waterdichte behuizing. Bestemd voor 12V (met laadvermogen van 7A, 13A, 17A en 25A) en 24V (met laadvermogen van 5A, 8A en 12A). Deze lader wordt ook wel de Blue Power IP67 genoemd en is bedoeld voor vaste montage. De Blue Smart IP67 heeft een adaptief 5-traps laadalgoritme, microprocessor-gestuurd, te weten: bulklading, absorptielading, herconditionering, druppellading en opslag. Met Bluetooth en de VictronConnect App is de lader uit te lezen en te configureren via de smartphone. Zowel de status van de lader als van de accu kan worden weergegeven; de spanning en beschikbare stroom. De lader is óók te gebruiken als voeding. De behuizing is behalve waterdicht ook veilig qua constructie, want gemaakt van gegoten aluminium en met de elektronica in hars gegoten. Het apparaat is bovendien stofdicht en schokbestendig. Een uniek kenmerk van deze Victron is ook het uitzonderlijk hoge rendement. Hierdoor genereert de lader tot vier keer minder warmte dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien daalt, als de accu volledig is geladen, het stroomverbruik naar slechts 0,5 watt. Deze eigenschappen maken de Blue Smart IP67 groen en duurzaam. De Blue Smart IP67 is inzetbaar voor auto, motor, boot en camper.

Ga naar Victron Blue Smart IP67.

Victron lithium lader: Blue Smart IP65 Lader

Victron acculader Blue Smart IP65

De Victron Blue Smart IP65-lader met Bluetooth is een intelligente acculader. Spatwaterdicht. Bestemd voor 12V (met laadvermogen van 4A, 5A, 7A, 10A, 15A en 25A) en 24V (met laadvermogen van 5A, 8A en 13A). Met Bluetooth en de VictronConnect App is de lader uit te lezen en te configureren via de smartphone. Zowel de status van de lader als die van de accu kan worden weergegeven; de spanning en beschikbare stroom. De lader is óók te gebruiken als voeding. De behuizing is behalve spatwaterdicht ook veilig qua constructie, want geheel dicht en daarmee aanrakingsveilig. Het apparaat is bovendien volledig beschermd tegen stof en sproeiwaterdicht (‘geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek’). Een uniek kenmerk van deze Victron is ook het uitzonderlijk hoge rendement. Hierdoor genereert de lader tot vier keer minder warmte dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien daalt, als de accu volledig is geladen, het stroomverbruik naar slechts 0,5 watt. Deze eigenschappen maken de Blue Smart IP65 tevens groen en duurzaam. De Blue Smart IP65 is inzetbaar voor onder andere auto, motor, boot en camper.

Ga naar Victron Blue Smart IP65.

 

Méér acculaders van Victron waarmee u ook lithium accu's kunt opladen? Zie het volledige overzicht van Victron Energy acculaders!

 

Lees meer
Filter uw producten

Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8
Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8
24V accu's tot ± 150Ah
 
De Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€148,95

Informatie
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/12
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/12
24V accu's tot ± 200Ah
 
De Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/12 is een intelligente 24V acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€174,95

Informatie
Victron Skylla-i 24/80 (3)
Victron Skylla-i 24/80 (3)
De Victron Skylla-i 24/80 (3) is een veelzijdige krachtpatser als het gaat om het laden van 24V accu's. De Skylla-i heeft 3 geïsoleerde uitgangen, is licht en compact en de laad-spanning kan aangepast worden aan elk type open of gesloten accu.

€1.517,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1