Druppellader Aldi

Druppelladers Aldi | Wie een druppellader of onderhoudslader van de Aldi wil kopen, kan terecht bij Druppellader.com. Deze webshop heeft goedkope, tevens goede druppelladers en druppelladers. Kies voor een betaalbare lader zoals die van de Aldi.

Druppellader.com is niet de Aldi, maar heeft als specialist wel meerdere uitstekende alternatieven voorhanden, op voorraad. De keuze aan betaalbare druppelladers die voldoen aan alle kwaliteitsnormen is zelfs groter. De kwaliteit van de goedkope druppelladers in deze webshop is meestal zelfs beter. Een ruim assortiment onderhoudsladers en ook pure batterijladers, waaronder op laag prijsniveau, is niet het enige voordeel dat deze shop biedt. U krijgt er namelijk desgewenst ook goed en persoonlijk advies bij. Ook als het gaat om een druppellader die net zo goedkoop is als die van de Aldi. Bovendien hebben we niet alleen alle kennis in huis, maar we zetten deze informatie over de druppellader of andere batterijlader ook overzichtelijk op onze site.

Betaalbare druppelladers - voor een laag budget

Ook met een laag budget koopt u hier dus weloverwogen een goede druppellader. Bovendien: betrouwbaar verzonden. In deze categorie tonen we u de meest betaalbare, budget onderhoudsladers. Zoekt u een andere lader dan die in deze categorie? Bekijk dan even de meer uitgebreide categorieën die vallen onder onze druppelladers.

Aldi druppelladers: aanvullende tip

In onderstaande lijst staat een aantal merken die u ook zou kunnen aantreffen bij de Aldi. Dit zijn de merken Einhell en Absaar bijvoorbeeld. Daarnaast hebben we qua vermogen vergelijkbare laders in deze categorie geplaatst, maar dan van betere kwaliteit. Ondanks dat ze beter zijn, zijn ze niet veel duurder. Het gaat om laders van Telwin, Noco Genius en DHC. Zoekt u buiten deze merken de echt betere merken druppelladers? Kijk dan bij de merken CTEK en Mastervolt.


Druppellader definitie

Een druppellader kan altijd op de accu aangesloten blijven. Loskoppelen hoeft dus niet. De druppellader stopt automatisch met laden als de accu vol is. Vervolgens monitort dit type lader de accu. Daarom wordt een druppellader ook wel automatische lader of onderhoudslader genoemd. Raakt de accu weer verder ontladen, door lekstroom van het voertuig of door zelfontlading? Dan treedt de automatische acculader vanzelf weer in werking, totdat de batterij weer vol is. Dit proces herhaalt zich continu, zolang de druppellader is aangesloten op de batterij. Dit houdt de accu langdurig in goede conditie.

Pulse: druppelladers, ofwel onderhoudsladers, die zijn uitgerust met een Pulse-functie geven periodiek (zoals ieder uur) een stroompulse af. Dit om te voorkomen dat de accu sulfateert.


Druppellader Aldi: informatie


“Kan ik de druppellader altijd op de accu aangesloten laten?”

Het antwoord daarop is expliciet ‘ja’. Dat is immers juist zeer aan te bevelen. Want daarmee verlengt u absoluut de levensduur van de batterij / accu.


“Welke druppellader moet ik kopen”?

Op deze pagina staan druppelladers in de prijsrange van de Aldi. Er zijn echter ook alternatieven. Populaire, veel verkochte druppelladers voor de motor zijn die van het merk Optimate, van producent Tecmate. Zo is de Optimate 4 een van de meest verkochte laders voor motorfietsen. De meest verkochte druppellader voor auto’s is de CTEK MXS5. CTEK is een ander merk in de categorie van beste druppelladers. Verder zijn er natuurlijk veel meer keuzemogelijkheden in het aanbod van onderhoudsladers op Druppellader.com. Welke te kopen, hangt (mede) af van budget, functionaliteiten, toepassingscombinaties (zoals druppelladen, voeding inéén en nog heel veel andere laad- en functiecombinaties), het benodigd(e) voltage en accuvermogen, de mogelijkheid tot snelladen en het type batterij.

“Mijn motor staat in de garage maar er is daar geen stroom”

Een Aldi onderhoudslader kopen of wilt u druppelladen zonder stroom? Bijvoorbeeld voor het opladen van uw motor als deze in de garage (of schuur of elders) staat zonder stopcontact in de buurt? Er zijn daarvoor meerdere oplossingen. Ten eerst kunt u gebruikmaken van een druppellader op zonnestroom. Een andere mogelijkheid is om de accu uit de motor te halen en deze thuis (of elders waar wél energievoorziening is) op te laden. Daarnaast is dit een goede oplossing: druppelladen met behulp van een andere 12V-accu. Voor deze laatste optie is behalve de bronaccu ook een DC- DC lader nodig. Ons artikel Druppelladen zonder stroom biedt hierover verdere uitleg. U kunt ook direct zoeken op laders die sterk gelijken op Aldi druppelladers. Zie het aanbod op deze pagina's.

Lees meer
Filter uw productenSALE Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 40Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, kleine auto's, grasmaaiers, kleine boten en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.

€29,95 €23,49

Informatie
GYS druppellader ARTIC 800
GYS druppellader ARTIC 800
De GYS ARTIC 800 (0.8A) is een microprocessor gestuurde druppellader voor 12V loodzuur accu's. Compact en licht, bestemd voor 1.6 - 25Ah accu's voor laden en accu's tot 80Ah voor druppelladen. Met Auto Restart, 100% automatisch.
SALE Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 60Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.

€34,95 €29,95

Informatie
Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A
Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A
Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 1.5A. Eenvoudige, handige, compacte lader, geleverd met zowel eyelets als accuklemmen.
SALE GYS druppellader ARTIC 1500
GYS druppellader ARTIC 1500
De GYS ARTIC 1500 (1.5A) is een microprocessor gestuurde druppellader voor 12V loodzuur accu's. Compact en licht, bestemd voor 3 - 40Ah accu's voor laden en accu's tot 100Ah voor druppelladen. Met Auto Restart, 100% automatisch, 3 laadetappes.

€54,95 €34,95

Informatie
SALE Einhell CE-BC 4 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 4 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 120Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader met een vermogen van maximaal 4A.

€44,95 €34,95

Informatie
SALE ABSAAR PRO 1.0 1A 6/12V
ABSAAR PRO 1.0 1A 6/12V
6V / 12V accu's tot ± 40Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren en kleinere auto's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 1A.

€42,95 €37,95

Informatie
SALE Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 4A
Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 4A
Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 4A. Eenvoudige, praktische lader zonder poespas, geleverd met eyelets én accuklemmen.

€49,95 €44,95

Informatie
SALE Noco Genius 1 Acculader/ Druppellader
Noco Genius 1 Acculader/ Druppellader
De Noco Genius 1 acculader/ druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 2Ah tot en met 30Ah. De Genius 1 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's en tevens voor lithium accu's.

€54,95 €44,95

Informatie
SALE Einhell CE-BC 6 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 6 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 150Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, kleine vrachtauto's, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader met een vermogen van maximaal 6A.

€54,95 €49,95

Informatie
Telwin Acculader Touring 11 Tronic
Telwin Acculader Touring 11 Tronic
Laden: 6V accu's tot ± 30Ah
12V accu's tot ± 55Ah

 
De acculader en onderhouder Telwin Touring 11 Tronic is geschikt voor het laden van WET, GEL, Pb-Ca, AGM, MF, EFB 6V accu’s tot een capaciteit van 30Ah en 12V accu's tot 55Ah. Onderhouden tot respectievelijk 60/110Ah. Voor scooter, tractor, auto.
SALE ABSAAR PRO 4.0 Li
ABSAAR PRO 4.0 Li
6V / 12V accu's tot ± 80Ah
 
Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, auto's, boten, caravans en 12V Lithium accu's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 4A.

€59,95 €54,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3