Zonnepaneel set voor camper, huisje of boot

Druppellader.com biedt overzicht, eenvoud, gemak en een 'moeite-waard-prijs' met deze zonnepaneel accu set, compleet met laadregelaar en kabels. Een zonnesysteem kopen en bouwen voor bijvoorbeeld de accu('s) op de boot, camper of het strandhuis is met deze pré keuze overzichtelijker dan ooit. Een solarsysteem zo goed als ready-to-go, voor het maken van uw eigen autonome systeem op de camping, op het water, op het strand of in de achtertuin.

Zonnepaneel 115 Wattpiek

 

De zonnepaneel set voor accu’s is compleet met zonnepaneel, bekabeling, solar laadregelaar en montagekit. Zo helpen we u snel op weg met het behalen van een goed rendement bij het aanleggen van een off-grid systeem. Het (zeer) veilige Victron daglichtpaneel op deze pagina als onderdeel van de set levert een vermogen van 115Wp (lees hier meer over Wattpiek) bij 12 volt en biedt een uitstekende lichtopbrengst, met een optimale werking bij zowel lage als heel hoge temperaturen.

Zonnepaneel set met kabels, kit en laadregelaar

De Victron BlueSolar MPPT 75/10 Solar Laadregelaar binnen deze kant-en-klare solar accu set biedt bij het laden veel snelheid en eveneens een efficiënte, hoge opbrengst. Deze laadregelaar is geschikt voor alle soorten accu’s (loodzuur, lithium) voor 12V maar ook voor 24V accu's. Deze Victron heeft veel moderne extra’s in huis, zoals een zogeheten VE.direct uitgang, voor onder meer bluetooth verbinding met smarthone of tablet.

Laadregelaar Victron | zonnepaneel accu set

In combinatie met een Victron VE.direct Smart Dongle (niet inbegrepen) kunt zo bijvoorbeeld op afstand de laadprogramma’s instellen en beheren. Deze BlueSolar MPPT is bovendien uitgerust met het BatteryLife systeem: goed voor intelligent accubeheer en een zeer gedetailleerde afstemming om de batterij altijd zo volledig mogelijk te kunnen laden.

Goedkoop en snel klaar voor o.a. boot en camper

Zoals u kunt zien, is deze complete set voor het jarenlang eenvoudig opwekken van zonne-energie - en het maximaal kunnen benutten van deze met solar opgewekte stroom - te koop voor een interessante prijs.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1