Over ons

Druppellader.com verkoopt alleen de betere acculaders en onderhoudsladers en we zorgen dat we die altijd tegen concurrerende prijzen kunnen leveren. Wij houden van duidelijkheid en u mag bij ons altijd rekenen op kwaliteit, goede voorlichting en een snelle levering!

Alle druppelladers leveren wij uit voorraad. De levertijd is dan gebruikelijk ook 1 werkdag na ontvangst van de betaling. Mocht de bestelde lader op het moment van uw bestelling niet op voorraad zijn dan neemt een medewerker van ons z.s.m. contact met u op.

Voor de verzending van uw bestellingen maken we gebruik van DHL en PostNL. Uw pakket is dus vanaf ons magazijn tot uw voordeur in goede handen. 

Onze gegevens:
Inschrijfnaam KVK: Media 73 BV
Inschrijfnummer KVK: 61011487
BTW nummer: NL854164315B01


Bankgegevens:

ING Bank Amsterdam
Rekening: 4549379
Op naam van: Media 73 BV
IBAN: NL56INGB0004549379 
BIC: INGBNL2A
Contactgegevens:                                
Druppellader.com
Biesland 13
1948 RJ Beverwijk 


Druppellader.com is onderdeel van Media 73 B.V.
Media 73 B.V. beheert ook de volgende websites ...

Acculaders.nl
Acculaders.nl biedt u een grote verscheidenheid aan eerste kwaliteit acculaders voor een scherpe prijs. 

Laadkabeldiscounter.nl
Via Laadkabeldiscounter.nl bieden wij u laadkabels voor elektrische auto's. Bijvoorbeeld: Laadkabel Mitsubishi OutlanderLaadkabel Tesla Model S en Laadkabel Golf GTE.

Bluetoothspeaker.eu
Bluetooth speaker nodig? Kijk voor de beste en mooiste bluetooth speakers op onze website Bluetooth speaker.eu. 

Gebruikte-golfballen.nl
Golfballen nodig? Kijk voor de beste lakeballs, gebruikte golfballen en goedkope golfballen op onze website Gebruikte-golfballen.nl

Fietstas.com
Fietstas nodig? Op Fietstas.com slaagt u zeker met een aanbod van meer dan 450 mooie fietstassen. 

Vangkooiwinkel.nl
Vangkooi nodig? Vangkooiwinkel is de specialist voor de juiste vangkooi voor bijvoorbeeld ratten, muizen, marters, vogels of katten. 

SDKaart.nl
Bent u op zoek naar een SD Kaart? Kijk dan eens op sd-kaart.nl. Daar vindt u de beste en goedkoopste sd kaarten en alle formaten en snelheden. 

Knuz.nl
Knuz.nl is gratis dating! Gratis datingsite Knuz.nl is dé gratis ontmoetingsplaats voor singles!

Energie-vergelijken.net
Met Energie-vergelijken.net bieden we u een platform waarop u alles kunt lezen over energie en energiebesparen. U kunt ook energie vergelijken en direct overstappen via de handige vergelijker op de site.

Energievergelijk.nl
Via Energievergelijk.nl kunt u makkelijk en snel geld besparen op uw energiekosten. De energievergelijker op de site geeft een helder overzicht van wat u kunt besparen. Probeer het gewoon eens uit. 
 
Autoverzekering-vergelijken.net
Wilt u ook besparen op uw autoverzekering? Dat kan nu heel gemakkelijk via Autoverzekering-vergelijken.net. Vul uw gegevens in en zie wat u kunt besparen op uw premie.