Druppellader.com en reviews

Druppellader.com en eerlijke reviews. Dáár staan we voor. Wilt u een beoordeling van onze site en onze services achterlaten? Veel positieve reviews, voornamelijk vergezeld van vijf sterren en met een gemiddeld cijfer van een heel ruime negen, zijn te vinden bij WebwinkelKeur. Het is dé plek om, desgewenst, uw eigen onafhankelijke review aan toe te voegen.

Druppellader.com heeft al sinds 2016 een tevreden klantenkring. Dat blijkt ook uit de ruim duizend onafhankelijke beoordelingen van consumenten met één of meerdere ervaringen met onze webshop en de daarbij behorende diensten.

Als ondernemers zijn we natuurlijk blij met dit hoge beoordelingscijfer. Zie bijvoorbeeld ook ons nieuwsbericht ‘Vele positieve klantbeoordelingen Druppellader.com’ van juni 2023. Voor die hoge klanttevredenheid doen we dan ook blijvend ons best. Zo hechten we veel waarde aan duidelijke productinformatie, zodat u als klant weet wat u op Druppellader.com koopt. Natuurlijk focussen we ook op snelle afhandelingen van de bestellingen, snelle reactietijden, een behulpzame klantenservice, faire prijzen en alle overige services die van belang zijn.

 

 

Eerlijke reviews Druppellader.com

Als webshop eigenaren van Druppellader.com en andere webshops (zoals Fietstas.com, Acculaders.nl, Fietsslot.nl, Fietsparadijs.com, Laadkabeldiscounter.nl en EVPartner.nl) zijn wij duidelijk vóór eerlijke reviews. Dat zijn reviews waarbij de klant de mogelijkheid heeft om een oprechte, onafhankelijke beoordeling te plaatsen én waarbij wij als eigenaren ook de mogelijkheid hebben daarop te reageren. Bij de review site van Webwinkelkeur is dat het geval.

Kiest u voor het achterlaten of het lezen van een review op bijvoorbeeld Trustpilot, bij Google, Ervaringen.nl of Nederlandreview.nl? Dan is het goed om te weten dat dit louter eenzijdige informatie betreft, waarop de webshop eigenaar niet kan reageren, waar en wanneer dat in onze ogen gewenst mocht zijn.

Denk bij het laatste onder meer aan de volgende voorbeelden.

- De levering is volgens de review niet snel genoeg – maar het verzendingsproces ligt buiten onze invloed; het kan wel eens zijn dat PostNL, een andere partij, vertraging oploopt. Van onze kant sturen wij in elk geval het voorradige product dat vóór 22.00 uur besteld is altijd direct uit ons magazijn.

- Conform onze voorwaarden zijn de kosten voor het retour sturen van een product voor eigen rekening. Dat staat duidelijk in onze leveringsvoorwaarden en op onze website. Desondanks kan dit soms een ontevreden klant opleveren. Zijn of haar review schiet dan soms wel eens te ver in negativiteit door, hetgeen dan resulteert in een (te) eenzijdig verhaal.

- Een ander voorbeeld is een klant die een product koopt en er ten onrechte van uitgaat dat een bepaald onderdeel daarbij is inbegrepen, ondanks ook de duidelijke productomschrijving. Het bijbestellen van dat onderdeel of die accessoire brengt dan conform onze voorwaarden extra verzendkosten met zich mee, hetgeen een boze reactie oplevert.

Kortom, het gaat om dit soort gevallen – en daarop kunnen wij bij de genoemde review websites niet de situatie uitleggen vanuit ons perspectief. Helaas, want hoor en wederhoor is zeker óók bij consumentenrecht én webshopeigenaren-recht ronduit van groot belang.

Het komt, overigens, zelfs regelmatig voor dat we een review zien (negatief maar ook positief) over een product dat we niet eens verkocht (kunnen) hebben – omdat we dat product niet eens aanbieden (!).

Een gezonde, kritische blik...
Aan de vele reviews over ons op WebwinkelKeur kunt u echter heel duidelijk zien dat vele duizenden klanten louter zéér tevreden zijn – en inzien waar wij voor staan. Mocht u dus eens een extreem negatieve review tegenkomen op één van de andere, eerder op deze pagina genoemde webshop reviewsites? Neem die dan wat ons betreft gerust met een korreltje zout, of lees deze in elk geval met een gezonde, kritische blik…

 

Druppellader.com hoge beoordelingen

 

Onafhankelijke reviews met input van twee kanten: WebwinkelKeur

Voor een onafhankelijke beoordelingssite waar we wél op kunnen reageren, verwijzen we naar het uitgebreide en overzichtelijke WebwinkelKeur. Daar vindt u én eerlijke reviews én (waar van toepassing) reacties - eerlijke reacties - van ons als webshop eigenaren die staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat levert een werkelijk beeld op van onze website, onze producten en alle bijbehorende webshopservices en -voorwaarden. Precies datgene waar we, met plezier, betrokkenheid en enthousiasme voor het product, dag in dag uit ons best voor doen!

Team Druppellader.com

 

Druppellader.com en reviews