DHC

DHC is een producent van acculaders, druppelladers, testapparatuur voor batterijen en systemen, batterijaccessoires, reparatie hulpmiddelen en batterijgerelateerde producten. DHC is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

DHC levert hoge kwaliteit acculaders voor een scherpe prijs. De eenvoud van het product in combinatie met de kwaliteit maken de laders van DHC tot een mooie aanvulling op het assortiment van Druppellader.com.

DHC druppelladers

DHC laders op Druppellader.com. De nieuwe DHC druppellader / acculader ligt (tenzij anders aangegeven) al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Druppellader.com is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt naast DHC druppelladers een van de grootste assortimenten aan overige acculaders, onderhoudsladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en nog veel méér. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en).

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1