Solara Solar zonnepaneel montage verbindingspoiler HSV/W

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Twee zonnepanelen aan elkaar monteren op het dak van uw camper, caravan, huisje of op uw boot? Met deze witte, lichtgewicht ABS verbindingsspoiler - een set van twee stuks - verbindt u het ene zonnepaneel met het andere.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€49,95
Incl. btw

Solara Solar zonnepaneel montage verbindingspoiler HSV/W

Twee zonnepanelen aaneengesloten monteren? Met deze verbindingsspoiler - een set van twee stuks - verbindt u het ene zonnepaneel met het andere. Dit klusje is met deze Solara set HSV/W eenvoudig te klaren: leg de zonnepanelen tegen elkaar en schroef ze aan twee zijden vast aan de betreffende helft van beide steunen. De hiervoor benodigde RVS schroeven worden meegeleverd.

Koppelen van twee zonnepanelen en/of extra ondersteuning
Deze spoilers kunnen ook dienst doen als ondersteuning aan de lange zijde van grote zonnepanelen of als extra ondersteuning als aan één zijde een lange spoiler is gemonteerd. Het materiaal is gemaakt van UV-bestendig ABS kunststof. De robuuste, witte middensteunen zijn licht qua kleur én gewicht en makkelijk te bevestigen op elke ondergrond.

Hoe monteert u een zonnepaneel op dak van camper, boot of huisje?
Dit montagemateriaal helpt u bij het solide monteren van meerdere zonnepanelen op het dak van bijvoorbeeld uw camper, caravan of vakantiehuisje. Of op het dek van uw boot. Het hierin gespecialiseerde merk Solara heeft voor het monteren van een zonnepaneel meerdere standaard mogelijkheden. Zoals vier hoeksteunen of twee langere spoilers. Voorbeelden hiervan zijn zichtbaar bij de Productsuggesties op deze pagina onder deze tekst.

Zonnepaneel vastschroeven - spoilers verlijmen
Net als het standaard zonnepaneel montagemateriaal van Solara zijn ook deze twee ondersteuningsonderdelen aan het oppervlak van de boot, caravan, camper of (ander) dak te verlijmen met Sikaflex 252. Bij de Productsuggesties ziet u deze sterke constructielijm Sikaflex 252 staan, die nog niet is inbegrepen.

Uitleg over de montage
De Solara producten kunt u overigens niet combineren met de montageproducten van TopSolar. Een toelichting op deze verbindingsspoiler HSV/W is te vinden op de verpakking: hierop staat zorgvuldig uitgelegd hoe u het paneel in de steunen vastschroeft en hoe deze middensteunen solide te bevestigen op het dak of dek. Wilt u eventueel méér dan twee zonnepanelen met elkaar verbinden, dan kunt u uiteraard nog een extra zonnepaneel verbindingsset HSV/W aan uw bestelling toevoegen.

Specificaties:

Afmetingen van elke spoiler: 20 x 12,5 x 5 cm
Gewicht: 0,5 kg

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen