Trolley en montage voor/van acculaders

Van een multifunctionele, oerdegelijke trolley voor een groot acculader-apparaat tot een eenvoudige ophanghaak voor de flexibele Optimates voor aan de motor. Voor elke druppellader of acculader is er wel een bijpassend, slim ophangsysteem dan wel ander montage- of verrijdbaar systeem.

Een grote, wendbare trolley die behalve voor enkele grotere acculaders van Telwin zelfs geschikt is voor lasapparaten met gasfles. Een extra schap en ruimte voor reserveonderdelen. Slimme oplossingen ook voor kleine ruimtes. Aandacht voor een veilige en degelijke bevestiging. Géén onnodig gebuk, getil en/of gesleep. Een ideale wall hanger voor het opbergen van de acculader in de garage of werkplaats. Makkelijker kunnen aflezen van het display met de lader op ooghoogte zonder deze te hoeven vasthouden...

Voor elke lader een ophang-, opberg- of verplaatsingsoplossing
Er is voor diverse laders en diverse merken een verscheidenheid aan oplossingen voor het efficiënt, comfortabel en goed beschermd opbergen en verplaatsen van de grote acculader dan wel een compacte druppellader. Ook ideaal voor tijdens het laden, testen of onderhouden, met u erbij of volledig geautomatiseerd. Vind hier diverse trolleys en andere montage- en ophangsystemen van klein tot groot.

 

Lees meer
Filter uw productenCTEK Mounting bracket (MXS3.8/MXS5.0/LITHIUM XS)
CTEK Mounting bracket (MXS3.8/MXS5.0/LITHIUM XS)
Stevige en veelzijdige montagesteun om de acculader en de kabel handig op te bergen. Ontwerp met open frame maakt alle functies van de acculader vlot toegankelijk.
GYS houder barcodelezer GYSflash XL trolley
GYS houder barcodelezer GYSflash XL trolley
Deze houder voor de barcodelezer kan worden geplaatst op de GYSflash XL trolley. Zo heeft u behalve voor de lader en andere apparatuur op deze trolley ook een optimale plek voor het plaatsen van de barcodelezer - op een handige, grijpbare hoogte.
Telwin Wielen voor Sprinter serie startboosters
Telwin Wielen voor Sprinter serie startboosters
Set reservewielen met as bedoeld voor de Telwin Sprinter startboosters/ acculaders. De set bestaat uit 2 wielen, een as, 2 borgringen en 2 wieldoppen.
Telwin Wall Support voor Doctor Charge en Pulse
Telwin Wall Support voor Doctor Charge en Pulse
De Telwin Wall Support gebruikt u om de lader aan de muur te bevestigen. Deze wall support is geschikt voor de Doctor Charge 30 en 50.
CTEK Wall hanger 300 (MXS25/MXT14)
CTEK Wall hanger 300 (MXS25/MXT14)
De Wall hanger 300 is bedoeld voor gebruik in een werkplaats of garage. De Wall hanger 300 is geschikt voor alle CTEK professionele 300W laders.
GYS magnetic FIX Kit voor GYSflash PL
GYS magnetic FIX Kit voor GYSflash PL
Deze vier magneten zijn bestemd voor aan de GYSflash 18.12 PL, de 30.12 PL, 20/12.24 PL en 10.36/48 PL. De 'GYS magnetic FIX kit' kan 20 kg dragen. U plaatst de magneten aan de vier poten. Voor flexibele plaatsing van de druppellader.
CTEK Wall Hanger PRO (MXTS40/MXTS70)
CTEK Wall Hanger PRO (MXTS40/MXTS70)
WALL HANGER PRO werd specifiek ontworpen om acculaders van CTEK voor werkplaatsen gemakkelijker te bedienen en op te bergen.
GYS wandplank voor GYSflash HF
GYS wandplank voor GYSflash HF
Deze wandplank is speciaal geschikt voor GYSflash HF acculaders. Met meegeleverde montagepluggen waarop de rubberen voetjes van de lader precies passen. Met open handgreep en aanzetstuk ten behoeve van het ophangen van de kabels.
CTEK PRO60/PRO120 Trolley Adapter
CTEK PRO60/PRO120 Trolley Adapter
Trolley Adapter voor PRO60 en PRO120
 
CTEK PRO60/PRO120 Trolley Adapter, bedoeld voor gebruik in combinatie met de CTEK Trolley PRO. Met deze adapter kunt u uw CTEK PRO60 of PRO120 gemakkelijk meenemen en plaatsen naast het voertuig. Uw laptop plaatst u bovenop de Trolley PRO.
CTEK PRO60 Trolley Adapter
CTEK PRO60 Trolley Adapter
CTEK PRO60 Trolley Adapter, bedoeld voor gebruik in combinatie met de CTEK Trolley PRO. Met deze adapter kunt u uw CTEK PRO60 gemakkelijk meenemen en plaatsen naast het voertuig. Uw laptop plaatst u bovenop de Trolley PRO.
GYS mounting support Magnetfix 50
GYS mounting support Magnetfix 50
Complete bevestigingsset 'Mounting Support Magnetfix 50': 4 magneten, metalen plaat en beugels, voor meerdere GYSflash druppelladers. Draagkracht magneten: 50 kg. De lader is hiermee (op het gekozen metaal) flexibel op de gewenste hoogte plaatsbaar.

€109,95

Informatie
Telwin Trolley Diagnostic Doctor Charge 30, 50, 130
Telwin Trolley Diagnostic Doctor Charge 30, 50, 130
Uw Doctor Charge 30, Doctor Charge 50 of Doctor Charge 130 geeft u met deze zware kwaliteit trolley een nette en praktische plek. Uw booster van Telwin is structureel keurig opgeborgen en toch altijd direct klaar voor - zeer flexibel - gebruik.

€264,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2