Snoeren en stekkers

Tientallen, bijna honderden verschillende soorten snoeren, stekkers, connectoren en adapters voor het passend kunnen aansluiten van talloze verbindingen tussen accu's, kabels, laadsystemen, acculaders, druppelladers, op te laden apparaten en andere, kleine en grotere elektrische installaties. Voor haast alle typen verbindingen met alle typen stekkers die de markt inmiddels heeft voortgebracht, zijn hier de juiste snoeren, connectoren en aanverwante hulponderdelen te vinden: op Druppellader.com.

Het overzicht is ontzettend uitgebreid, zodat u niet lang uw werkzaamheden hoeft te onderbreken. We hebben de stekkers, adapters, snoeren, connectoren, verloopstekkers en andere hulpmiddelen voor het verbinden van haast alle denkbare oplaadmogelijkheden. Van merken zoals Ratio, CTEK, Optimate, Telwin, Noco Genius, Mastervolt, GYS en natuurlijk Victron.

Van de ene aansluiting naar de andere...? Via Druppellader.com is dat zo gebeurd

Van het ene type aansluiting naar het andere, of vice versa. Druppellader.com heeft van alle merken, maar ook van haast alle typen connecties de benodigde verbindingssnoeren en -stukken in huis. Snelkoppelingen, plugs, verlengkabels, connectoren van en naar Anderson, REMA, SB, SBE, SBX, SAE, STD, USB, GX16, Ducati, DIN, CEE, Jack, autostekker, CAN, NATO en zeer vele andere soorten connectoren en kabels; te veel om hier op te noemen, maar te vinden via het bijgaande productaanbod. We hebben ze voor de uiteenlopende voltages en ampèrages, in de benodigde formaten en van merken van hoge kwaliteit.

Bovendien bijna altijd op voorraad. 

Vragen? We helpen u graag.

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Met deze Optimate adapter O-7 maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting. Zo kunt u accessoires met een SAE stekker aansluiten.

€16,95 €10,95

Informatie
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Met deze Optimate adapter maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting.
Tecmate Optimate USB oplader O108
Tecmate Optimate USB oplader O108
De Optimate USB oplader type O-108 sluit u aan via de SAE connector op de 12V accu. Vervolgens heeft u een USB aansluiting waarmee u telefoon, tablet of ieder ander via USB op kunt laden.
SALE Tecmate Optimate verlengkabel O3 460cm - SAE 5A max
Tecmate Optimate verlengkabel O3 460cm - SAE 5A max
Met de Optimate verlengkabel kunt u uw acculader of uw accessoires verder van de accu aansluiten. Deze verlengkabel is uitgerust met SAE stekkers.

€22,95 €19,95

Informatie
CTEK Comfort Connect Cig Plug
CTEK Comfort Connect Cig Plug
Dit is een snelkoppeling voor het opladen via de sigarettenaansteker of motorstekker. De accu wordt opgeladen via de 12V-aansluiting van het voertuig (sigarettenaansteker of DIN aansluiting).
Tecmate Optimate verlengkabel O3 180cm - SAE 5A max
Tecmate Optimate verlengkabel O3 180cm - SAE 5A max
Met de Optimate verlengkabel kunt u uw acculader of uw accessoires verder van de accu aansluiten. Deze verlengkabel is uitgerust met SAE stekkers.
SALE Ratio Walstroom stekker 16A
Ratio Walstroom stekker 16A
Deze Ratio Walstroom stekker van 16A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.

€64,95 €42,95

Informatie
SALE Tecmate Optimate USB oplader O105
Tecmate Optimate USB oplader O105
Intelligente weerbestendige USB-lader O-105 USB oplader met 2 USB uitgangen voor een motorfiets van BMW, Victory, Triumph of een quad van John Deere met een MOTOR- (DIN)-stroomingang van 12 mm Ø.

€39,95 €29,95

Informatie
SALE Tecmate Optimate Compacte DIN-ingang voor motorstekker O18
Tecmate Optimate Compacte DIN-ingang voor motorstekker O18
Compacte DIN-ingang van 12 mm Ø met metalen behuizing en afsluitdop voor aansluiting met motorstekker. Deze aansluiting is gelijk aan die van BMW, Triumph, Victory, specifieke Honda Gold Wing-motoren en John Deere-ATV’s.

€34,95 €24,95

Informatie
GX16 stekker 3 pin female
GX16 stekker 3 pin female
Deze ronde 3 pins GX16 stekker stekker wordt veel gebruikt bij het aansluiten van laadapparatuur voor scootmobielen (boosters), elektrische steps, elektrische fietsen, scooters en meer.
SALE Tecmate Optimate Adapter kabel SAE - Autostekker O6
Tecmate Optimate Adapter kabel SAE - Autostekker O6
Deze Optimate kabel heeft een auto-ingang van 21mm Ø (aansluiting sigarettenaansteker) aan de ene kant en een SAE aansluiting aan de andere kant. Handig om te gebruiken voor bepaalde accessoires, zoals een gps-adapter.

€22,95 €19,95

Informatie
CTEK Comfort Connect XLR Connector
CTEK Comfort Connect XLR Connector
CTEK XLR Connector voor Scooter en Scootmobiel - met deze accessoire kunt u uw scooter of scootmobiel met 3 pins XLR aansluiting met een CTEK acculader laden en onderhouden.
*Incl. btw
Pagina 1 van 29