Snoeren en stekkers

Tientallen, bijna honderden verschillende soorten snoeren, stekkers, connectoren en adapters voor het passend kunnen aansluiten van talloze verbindingen tussen accu's, kabels, laadsystemen, acculaders, druppelladers, op te laden apparaten en andere, kleine en grotere elektrische installaties. Voor haast alle typen verbindingen met alle typen stekkers die de markt inmiddels heeft voortgebracht, zijn hier de juiste snoeren, connectoren en aanverwante hulponderdelen te vinden: op Druppellader.com.

Het overzicht is ontzettend uitgebreid, zodat u niet lang uw werkzaamheden hoeft te onderbreken. We hebben de stekkers, adapters, snoeren, connectoren, verloopstekkers en andere hulpmiddelen voor het verbinden van haast alle denkbare oplaadmogelijkheden. Van merken zoals Ratio, CTEK, Optimate, Telwin, Noco Genius, Mastervolt, GYS en natuurlijk Victron.

Van de ene aansluiting naar de andere...? Via Druppellader.com is dat zo gebeurd

Van het ene type aansluiting naar het andere, of vice versa. Druppellader.com heeft van alle merken, maar ook van haast alle typen connecties de benodigde verbindingssnoeren en -stukken in huis. Snelkoppelingen, plugs, verlengkabels, connectoren van en naar Anderson, REMA, SB, SBE, SBX, SAE, STD, USB, GX16, Ducati, DIN, CEE, Jack, autostekker, CAN, NATO en zeer vele andere soorten connectoren en kabels; te veel om hier op te noemen, maar te vinden via het bijgaande productaanbod. We hebben ze voor de uiteenlopende voltages en ampèrages, in de benodigde formaten en van merken van hoge kwaliteit.

Bovendien bijna altijd op voorraad. 

Vragen? We helpen u graag.

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Met deze Optimate adapter O-7 maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting. Zo kunt u accessoires met een SAE stekker aansluiten.

€16,95 €10,95

Informatie
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Met deze Optimate adapter maakt u eenvoudig van uw STD (TM/KET) aansluiting een SAE aansluiting.
Jack connector 5.5x2.1mm Male
Jack connector 5.5x2.1mm Male
Deze Jack connector 5.5x2.1mm type male wordt veel gebruikt bij het aansluiten van laadapparatuur voor elektrische steps en soortgelijke elektrische voertuigen.
CTEK Comfort Connect Cig Plug
CTEK Comfort Connect Cig Plug
Dit is een snelkoppeling voor het opladen via de sigarettenaansteker of motorstekker. De accu wordt opgeladen via de 12V-aansluiting van het voertuig (sigarettenaansteker of DIN aansluiting).
Ratio Verloopstekker 3 fase naar 1 fase 32A
Ratio Verloopstekker 3 fase naar 1 fase 32A
Met deze Ratio Verloopstekker van 3 fase naar 1 fase kunt u van een 3 fasige 32A outlet/ stopcontact een 1 fasige uitgang maken. U kunt hierop vervolgens uw 1 fasige 32A snoer met blauwe CEE stekker op aansluiten.
CTEK Comfort Connect XLR Connector
CTEK Comfort Connect XLR Connector
CTEK XLR Connector voor Scooter en Scootmobiel - met deze accessoire kunt u uw scooter of scootmobiel met 3 pins XLR aansluiting met een CTEK acculader laden en onderhouden.
GX16 stekker 3 pin female
GX16 stekker 3 pin female
Deze ronde 3 pins GX16 stekker stekker wordt veel gebruikt bij het aansluiten van laadapparatuur voor scootmobielen (boosters), elektrische steps, elektrische fietsen, scooters en meer.
Tecmate Optimate USB oplader O108
Tecmate Optimate USB oplader O108
De Optimate USB oplader type O-108 sluit u aan via de SAE connector op de 12V accu. Vervolgens heeft u een USB aansluiting waarmee u telefoon, tablet of ieder ander via USB op kunt laden.
Anderson SB50 connector met kabel zwart
Anderson SB50 connector met kabel zwart
Deze Anderson SB50 connector kunt u gebruiken om bijvoorbeeld laadapparatuur aan te sluiten aan voertuigen of machines. Deze stekker is uitgevoerd met 100mm 10AWG siliconen kabel en M5 ogen.
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE naar 1 fase CEE 32A
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE naar 1 fase CEE 32A
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van 1 fase CEE 16A naar 1 fase CEE 32A kunt u van een 1 fasige 16A outlet/ stopcontact een 1 fasige 32A uitgang maken. U kunt hierop vervolgens uw 1 fasige 32A snoer met blauwe CEE stekker op aansluiten.
CTEK comfort indicator pigtail - adapter SAE naar CTEK
CTEK comfort indicator pigtail - adapter SAE naar CTEK
De CTEK comfort indicator pigtail is een adapter van SAE stekker naar CTEK stekker en tevens een indicator voor de laadstatus van uw accu. U kunt met deze adapter een CTEK lader of accessoire aansluiten op een SAE stekker aan uw accu.
SALE Victron Car Plug
Victron Car Plug
Met de Victron Car Plug 12V/24V connector kunt u uw acculader via de sigarettenaansteker ingang van uw voertuig aansluiten. Deze accessoire is bedoeld voor de Blue Smart laders van Victron.

€17,95 €13,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 28