Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 1.5A. Eenvoudige, handige, compacte lader, geleverd met zowel eyelets als accuklemmen.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€34,95
Incl. btw

Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A

Deze Black & Decker acculader is een breed toepasbare lader / onderhoudslader voor alle loodzuuraccu's (nat, Gel, AGM) van kleinere 6 Volt en 12 Volt accu's met vermogen van 2 tot 30Ah (laden) en tot 60Ah onderhoudsladen. De lader is in te zetten voor onder meer de auto, motor, boot, scooter en oldtimer. Deze lader is erg compact; zie bijvoorbeeld de foto met de lader in het stopcontact, waarop u ziet dat deze nauwelijks breder is dan de contactdoos.

U ontvangt zowel een setje eyelets van 6mm (met beschermende, isolerende, waterdichte dop) als een setje accuklemmen bij deze druppellader van Black & Decker. Het setje dat u wilt gebruiken sluit u eenvoudig aan via de connectoren (male en female). De andere connector is verbonden aan het vaste acculadersnoer.

Stekker rechtstreeks in stopcontact
De voedingsstekker voor in het 220-230V stopcontact is niet verbonden aan een snoer, maar zit rechtstreeks vast aan de (achterzijde) van de lader zelf. Zie de afbeelding(en).

Deze kleine acculader voor thuis schakelt u handmatig in op het juiste voltage (dus 6V of 12V) van de betreffende accu. Twee LED-lampjes fungeren als aan/uit - en 'laden in werking' indicatoren.

Veiligheid en bescherming
De lader biedt bescherming tegen vonkvorming, kortsluiting, oververhitting en polariteitsverwisseling.

Als gezegd is dit een handige, simpele lader, overigens van uitstekende Black & Decker kwaliteit. Een lader zonder poespas, met een laadvermogen van 1.5A, een snelle lader voor bijvoorbeeld de scooter en ook voor de auto in veel particuliere situaties een prima oplossing. Zeker als er geen extra functionaliteiten gevraagd worden en/of als de lader vooral gebruikt wordt om te druppelladen (de accu gaat na het volladen vanzelf over in deze onderhoudsfunctie); bijvoorbeeld om de accu van de motor, bij niet-gebruik, in topconditie te helpen houden.

Deze Black&Decker model BXAE00021 wordt geleverd met handleiding, ook in het Nederlands.

Video:

 

Voltage: 6/12V
Accuvermogen: 2-30Ah (laden) en tot 60Ah (onderhoudsladen)
Soorten accu’s: 6/12V loodzuur accu's - nat, GEL, AGM
Maximale laadstroom: 1.5A
Afmetingen (L x B x H): 10 x 6 x 8 cm
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen