Victron MultiPlus

Wat is een Victron Multiplus? De MultiPlus van Victron Energy is een gecombineerde omvormer/ acculader. De compacte, all-in-one Victron MultiPlus levert behalve slimme laadtechnologie en een snelle AC-schakelaar een hoog stabiel vermogen en kan een hoog opstartvermogen probleemloos aan. Als AC-bron heeft de Multiplus 1 ingang voor bijvoorbeeld walstroom (grid 230V) of bijvoorbeeld een generator. Als output heeft de Multiplus een zuivere sinus van 230V. Een andere output/input van de Multiplus vormt de aansluiting met de accu.

De accu wordt geladen indien de Multiplus is aangesloten aan het 230V net of een generator. De accu vormt tevens de input voor de 230V output van de Multiplus als de Multiplus niet is aangesloten aan de 230V AC voeding. De Multiplus bevat een omschakelautomaat die zo snel is, dat wanneer de AC stroom uitvalt, de Multiplus de aangesloten apparatuur direct voorziet van voeding uit de accu. De Multiplus zorgt er daarbij voor dat de zuivere sinus gelijk is of zoveel mogelijk gelijk is aan de sinus die de aangesloten apparatuur kreeg vanuit het 230V net.

De vele extra's van de Victron Energy MultiPlus

De MultiPlus heeft een VE.Bus communicatiepoort voor parallelle en driefasige werking, bewaking op afstand en systeemintegratie (bij enkele modellen is hiervoor een splitter nodig, zie de productomschrijving). Ook PowerControl voor onder andere optimale bescherming tegen overbelasting van aggregaat of walstroom is standaard bij elk model MultiPlus ingebouwd, evenals onder andere Search Mode, programmeerbaar (alarm)relais en overzichtelijk LED display. De MultiPlus is verkrijgbaar in diverse varianten. Zie de diverse mogelijkheden hieronder.Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1