Powerbank

Onmisbaar in het dagelijkse leven vol apparatuur: een powerbank. Ideaal, nee bittere noodzaak om altijd bij en achter de hand te hebben met het oog op de smartphone, tablet, laptop of bijvoorbeeld camera. Wanneer zo'n apparaat leeg raakt én er is (meestal onderweg) geen netstroom voorhanden, dan kunt u tóch snel en gewoon weer voort met waarmee u bezig wilt. Een ideale accessoire met USB-functie. Maar een powerbank is er óók om met haast speels gemak uw AUTO OF MOTOR weer startklaar te krijgen, in de vorm van een KRACHTIGE VERSIE MET JUMPSTART-MOGELIJKHEID.

Druppellader.com biedt vooral de zwaardere powerbanks aan, met genoeg vermogen om met een stevige boost minimaal een personenauto te kunnen starten. U vindt hier powerbanks tot een vermogen van maar liefst 12000mAh. Onze mega krachtige powerbanks zijn geschikt voor bijna alle soorten 12V accu’s en zijn standaard voorzien van uitgebreid toebehoren.

Ideaal: compacte én multifunctionele combi
De combinatie van de mogelijkheid voor het boost opladen van een eigendom zoals notebook of mobiele telefoon én het jumpstarten van de auto is ideaal voor particulier gebruik. U heeft met zo'n krachtige powerbank voor indien nodig, altijd een makkelijk mee te nemen starthulp paraat onderweg. Zoekt u een nog zwaardere of krachtigere jumpstarter? Klik dan verder naar de categorie Startboosters.

 

Lees meer
Filter uw productenEinhell powerbank jumpstarter CC-JS 12
Einhell powerbank jumpstarter CC-JS 12
Powerbank/ startbooster
 
De Einhell CC-JS 12 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€104,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CC-JS 18
Einhell powerbank jumpstarter CC-JS 18
Powerbank/ startbooster
 
De Einhell CC-JS 18 is een compacte, handige starthulp en powerbank. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€136,95

Informatie
Telwin powerbank Drive 9000
Telwin powerbank Drive 9000
Alle soorten 12V accu's en USB
 
De Telwin powerbank Drive 9000 kunt u gebruiken om apparaten zoals uw mobiele telefoon, iPad, fototoestel of laptop mee op te laden. De powerbank is zo krachtig dat u er zelfs een voertuig mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Telwin powerbank Drive 13000
Telwin powerbank Drive 13000
Alle soorten 12V accu's en USB
 
De Telwin powerbank Drive 13000 kunt u gebruiken om apparaten zoals uw mobiele telefoon, iPad, fototoestel of laptop mee op te laden. De powerbank is zo krachtig dat u er zelfs een voertuig mee kunt starten.

€184,95

Informatie
Telwin Drive Pro 12
Telwin Drive Pro 12
Alle soorten 12V accu's en USB
 
Met de Telwin Drive Pro 12 kunt een auto, een motorfiets, een boot met een 4 cilinder motor, een kleine bestelbus en soortgelijke voertuigen helpen starten. Daarnaast kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€279,95

Informatie
Telwin Drive Pro 12/24
Telwin Drive Pro 12/24
Alle soorten 12V accu's en USB
 
Met de Telwin Drive Pro 12/24 kunt een auto, een motorfiets, een kleine bestelbus, maar zelfs ook lichte vrachtwagens met een 24V systeem en soortgelijke voertuigen helpen starten.

€379,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1