Tecmate Optimate accu monitor O125 - SAE - SAE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest. Deze monitor kan aangesloten worden op de accu via een SAE-aansluiting.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€22,95
Incl. btw

Tecmate Optimate accu monitor O125 - SAE - SAE

Deze kabel / monitor kunt u aansluiten op uw accu met een SAE stekker waarbij u een SAE stekker overhoudt aan de andere zijde van de monitor om accessoires (zoals een acculader) gemakkelijk aan te sluiten op uw accu. 

De O-125 is een monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest (test de juiste werking van de dynamo van het voertuig).

De werking van de LED's
De monitor heeft 2 functies, te weten, de controle van het laadniveau van de accu (aangeduid met één knipperende led) en een laadsysteemtest (bij draaiende motor, aangeduid met meerdere constant brandende leds).

Het laadniveau van de accu wordt getoond met vier leds voor het spanningsbereik. Voor normale accu's gelden de eerste drie leds (tot 12,7V) en voor AGM-accu’s met een hogere spanning is de vierde led van belang (vierde √√ led ≥ 12,7 V). De led die overeenkomt met het laadniveau knippert elke vijf seconden.

De monitor voor het voertuiglaadsysteem / werking van de dynamo wordt ingeschakeld wanneer de laadspanning minstens 13,5 V bedraagt (√ groene led bij draaiende motor). Het ideale bereik van de dynamo is hoger dan 14 V en wordt aangeduid met de tweede √√ groene led op de monitor.

Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB oplader aan te sluiten. 

Deze kabel kan gebruikt worden tot maximaal 10A.

Deze kabel / monitor kan gebruikt worden voor alle 12V accu's met uitzondering van Lithium accu's. Voor Lithium accu's heeft u de O127 monitor nodig. 

Enkele details van deze monitor
De SAE-laadingang heeft een weerbestendige afsluitdop.

De lengte van de kabel bedraagt 6 ″ / 15 cm.

Deze kabel kan zelfs gebruikt worden bij -40 graden Celcius en blijft onder zeer lage temperaturen flexibel. 

De aansluiting van deze kabel is via een SAE stekker op de accu (bijvoorbeeld via de O1 van Optimate).

Optimate acculaders
Alle Optimate acculaders (tot een laadvermogen van 15A) worden geleverd met een SAE stekker zodat u deze gemakkelijk en snel kunt aansluiten op deze kabel. 

Garantie
De kabel wordt geleverd met 3 jaar garantie. 

Voltage:
Accuvermogen:
Soorten accu’s: 12V accu's en accessoires met een SAE stekker
Maximale laadstroom: 10A
Afmetingen (L x B x H): 15 cm
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen