Telwin Drive Pro 12/24

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met de Telwin Drive Pro 12/24 kunt een auto, een motorfiets, een kleine bestelbus, maar zelfs ook lichte vrachtwagens met een 24V systeem en soortgelijke voertuigen helpen starten.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€394,95
Incl. btw

Telwin Drive Pro 12/24

De Telwin Drive Pro 12/24 is een compacte portable jumpstarter waarmee u prima een auto, een motorfiets, een kleine bestelbus, maar zelfs ook lichte vrachtwagens met een 24V systeem en soortgelijke voertuigen helpen starten. De Pro 12/24 heeft een compacte behuizing die mooi is afgewerkt met een rubberen stootrand. Deze stootrand zorgt ervoor dat uw Drive Pro minder snel beschadigt, maar ook beter blijft liggen op gladde ondergronden.

Geschikt voor
De Drive Pro 12/24 is zowel geschikt voor voertuigen die werken binnen een 12V systeem als voor 24V systemen in zwaardere voertuigen zoals een lichte vrachtwagen of tractor.

De Drive Pro 12/24 heeft een intern accuvermogen van 24000mAh.

U kunt de Telwin Drive Pro 12/24 opladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker ingang van uw auto, bus of vrachtwagen.

Output
De output van de powerbank is als volgt:
USB output: 2 poorten van 5V - 1A en 5V 2,1A
Start output (startvermogen): 500A
Start output (piek startvermogen): 2000A

Interne lithium accu
In de Drive Pro is een krachtige lithium accu aanwezig. Het voordeel van een lithium accu is dat deze compact is en daarmee licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Verder is lithium minder onderhoudsgevoelig dan bijvoorbeeld een AGM accu. De zelfontlading van lithium is minder groot dan bij andere soorten accu's. Zorg er wel voor dat u de Drive Pro regelmatig laadt zodat u er altijd zeker van bent dat u een volle en goed onderhouden accu tot uw beschikking heeft.

Powerbank
De Telwin Drive Pro 12/24 is naast een mooie compacte portable startbooster ook een powerbank met een mooie capaciteit van 24000 mA aan energie. U kunt hiermee via 2 USB poorten bijvoorbeeld uw telefoon, camera of laptop opladen.

LED licht
Aan de zijkant van het apparaat is een fel LED licht aanwezig dat constant en flikkerend kan branden. Met dit licht heeft u ook in de donkere uren altijd goed zicht op uw werk.

Laadstatus van de Drive Pro
Led lampjes op de Drive geven de laadstatus aan van de powerbank.

Bijgeleverde accessoires:

- Kabels voor een jump start (om een auto of motor te starten)
- Stekker voor de sigarettenaansteker
- Snoer en stekker voor laden via het 100V - 240V net  

Handige extra informatie bij uw Telwin Drive Pro 12/24


Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

Gewicht: 1,5 kg
Startvermogen: 500A
Piekvermogen: 2000A
Voltage: 12V en 24V
Laadstroom: N.v.t.
Soorten accu's: Alle soorten 12V accu's
Afmetingen: 190 x 80 x 70 mm
Netspanning:
Capaciteit interne accu: 24000 mA
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen