Telwin Trolley Diagnostic voor Doctor Charge 30, Doctor Charge 50 of Doctor Charge 130

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Uw Doctor Charge 30, Doctor Charge 50 of Doctor Charge 130 geeft u met deze zware kwaliteit trolley een nette en praktische plek. Uw booster van Telwin is structureel keurig opgeborgen en toch altijd direct klaar voor - zeer flexibel - gebruik.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€264,95
Incl. btw

Telwin Trolley Diagnostic voor Doctor Charge 30, Doctor Charge 50 of Doctor Charge 130

Met de trolley Diagnostic geeft u uw Doctor Charge 30, Doctor Charge 50 of Doctor Charge 130 een nette en ook echt praktische plek. Uw booster van Telwin is hiermee structureel keurig opgeborgen en tóch altijd direct klaar voor – zeer flexibel – gebruik.

Stevig, maar ook wendbaar
De trolley is voor deze Doctor Charges op maat gemaakt. De Diagnostic – en daarmee uw acculader/-tester – staat stevig op zijn poten én is uiterst draai- en wendbaar. Onder andere dankzij de twee grote wielen plus de twee kleine draaiwielen geeft de Diagnostic extra gemak. Zeker bij gebruik in kleinere of zelfs krappe ruimtes. Daarnaast is er bij het diagnosticeren voldoende ruimte voor uw laptop.

Makkelijk te bevestigen
De zelf te monteren trolley bestaat uit stevig materiaal. De Telwin Diagnostic heeft haken voor een handige kabelopslag, en een makkelijke handgreep. Vanzelfsprekend is de booster simpel aan de trolley te koppelen. Via speciale boutjes aan het apparaat hangt u de Doctor Charge 30, 50 of grotere 130 aan de Diagnostic. Klemvast welteverstaan, zonder dat sprake is van vaste montage. U kunt uw Doctor Charge er dus ook weer eenvoudig afhalen, en deze altijd ook weer in een paar tellen bevestigen.

Altijd in de juiste positie
Kortom: slepen, tillen en het zoeken naar de juiste positie van uw acculader is niet nodig. Het slim vormgegeven karretje is eenvoudig te verrijden en zorgt voor perfecte flexibiliteit. Een logische aanvulling derhalve voor in uw garage: voor extra efficiëntie en een steevast opgeruimde werkplaats.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags