Zoeken op accuvermogen

In dit overzicht hebben we de acculaders en druppelladers onderverdeeld op accuvermogen. Als u bijvoorbeeld een 40Ah accu heeft dan kunt u een geschikte lader vinden in de categorie tot 50Ah. 

Veel van de grotere laders die we aanbieden zijn ook geschikt om kleinere accu's te laden en te onderhouden. De onderverdeling is echter zo gemaakt dat de eerste 2 categoriën (tot 50Ah en tot 90Ah) echt puur gericht zijn op de kleinere accu's en de kleinere laders. De categoriën daarboven hebben we zodanig ingedeeld dat de batterijladers die geschikt zijn voor de capaciteit in die categorie aangeboden worden (dat kunnen dan dus ook laders zijn die ook geschikt zijn voor zwaardere accu's).

De sortering in de categoriën is standaard ingesteld op prijs van laag naar hoog. Meestal is het zo dat een zwaardere batterijlader (geschikt voor zwaardere accu's) ook in een duurdere prijsklasse valt. De sortering op prijs biedt u dus tevens een overzicht van acculaders die over het algemeen ook steeds groter worden in de capaciteit van de lader.

Heeft een speciaal type accu, bijvoorbeeld een lithium accu, dan kunt u in eerste instantie kiezen voor het de categorie met juiste accuvermogen en vervolgens kunt u in het filter aangeven dat u zoekt op lithium accu's. Op die manier heeft u in 2 stappen een overzicht met de voor uw accu geschikte acculaders. 

Lees meer