12V 4A Automatische Acculader

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze 12V 4A automatische acculader kunt u gebruiken voor het gecontroleerd opladen en onderhouden van 12V loodzuuraccu's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€64,95
Incl. btw

12V 4A Automatische Acculader

Deze 4A automatische acculader kunt u gebruiken voor het gecontroleerd opladen en onderhouden van 12V loodzuuraccu's. Duidelijke leds op de lader geven een indicatie van laadtoestand van de accu. De lader kiest zelf het juiste voltage en gaat automatisch over van laden naar onderhouden om zo de accu zo goed mogelijk te laden en vol te houden/ te onderhouden. 

Geschikt voor
Deze lader is geschikt voor het laden en onderhouden van 12V loodzuuraccu's zoals Standaard Natte accu's, Gel accu's, AGM accu's.

Robuuste behuizing
De lader is uitgevoerd met een robuuste behuizing. Dit maakt van deze lader een hoogwaardige lader die tegen een stootje kan.

Ophanghaak
De lader biedt verder de mogelijkheid om deze op te hangen met de geïntegreerde ophanghaak. Deze haak kunt u gemakkelijk uitklappen en gebruiken om de lader aan een haak of een rand op te hangen bijvoorbeeld onder een openstaande motorkap.

Aansluitkabels
Bij de lader worden 2 mogelijke aansluitingen op de accupolen meegeleverd. Naast de krokodillenklemmen worden ook eyelets meegeleverd waarmee een vaste soliede aansluiting op de accupolen kunt maken. Met een SAE stekker kunt u de lader daarna snel en makkelijk aankoppelen of loskoppelen van de accu.

Accucapaciteit en laadvermogen
De range aan accu's waarvoor een acculader geschikt is hangt erg af van het gebruik van de accu.
Als u dagelijks een loodzuur-accu gebruikt en weer vol wilt laden dan doet u dat het beste met een lader die 10 tot 20% van de accucapaciteit levert aan laadvermogen (voorbeeld: een 100Ah accu laadt u dan het beste op met een lader die 10 tot 20A aan laadvermogen levert).
Als het vooral gaat om onderhouden van de accu (volhouden van de accu) dan kan hiervoor een kleinere lader gebruikt worden.

Handige extra informatie bij uw lader


Details
Voltage: 12V (nominaal) / 14,7V maximaal
Amperage: 4A
Input voltage: 220-240V AC 50/60 Hz, 0,5A
Temperatuurbereik: -20 tot +50 graden Celcius
IP indicatie: IP20
Lengte van de aansluitkabels op de accu: 1,6 meter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags