GYS accukabel 5m - 16mm2 met accuklemmen Gysflash HF | Anderson

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze kabel met accuklemmen van GYS is 5 meter lang en heeft een diameter van 16 vierkante millimeter. De klemmen zijn geïsoleerd. Met gele Anderson connector voor 12V. Bestemd voor meerdere GYSFLASH acculaders / druppelladers van GYS.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€174,95
Incl. btw

GYS accukabel 5m - 16mm2 met accuklemmen Gysflash HF | Anderson

Deze accukabel(s) met klemmen van GYS hebben een lengte van 5 meter en een kabeldiameter van 16 vierkante millimeter. Het zijn kabels met geïsoleerde klemmen aan de ene zijde en aan de andere zijde een gele Anderson connector voor in het passende 12 Volt GYS apparaat. Deze kabel is geschikt voor: de Gysflash laders 30.12 FV, 50.12 FV, 100.12 CNT, 101.12 CNT, de Gysflash 30.24 (6/12/24V), de Gysflash 50.24 (6/12/24V), de 102.12 en de 32-12 PL. De losse kabel met clamps dient ter vervanging of als reserve.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Acculaders.nl adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

Anderson 12V stekker
Een Anderson connector wordt gebruikt in kabels met hoge elektrische stromen. Een Anderson stekker zorgt voor een solide, veilige connectie met het apparaat. Anderson stekkers zijn er in verschillende formaten, mede gebaseerd op gebruik bij maximale amperages, en in verschillende kleuren, afgestemd op onder andere het voltage van het apparaat waarvoor de plug bestemd is.

Controleer desgewenst eerst bij uw GYS lader welke kabel en klemmen het apparaat nodig heeft. In ons overzicht met alle GYS producten vindt u ook elke GYSFLASH met daarbij een verwijzing naar de datasheet en de gebruikershandleiding, of kijk natuurlijk naar uw product zelf als u deze al in bezit heeft. Zo ziet u of deze kabel ook voor bijvoorbeeld uw GYSFLASH apparaat geschikt is. Zie ook alle andere laadkabels met accuklemmen van GYS in ons overzicht met alle accessoires van dit merk. U vindt er onder meer verschillende lengtes van dezelfde kabel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags