Accupool klem snelsluiter rood (+)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze accupool klem snelsluiter, inclusief accupool kap, kunt u eenvoudig uw accukabel aansluiten op de pluspool en ook weer makkelijk verwijderen. De klem is geschikt voor kabels van 30 tot 70mm2.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€11,95
Incl. btw

Accupool klem snelsluiter rood (+)

Met deze accupool snelsluitklem, inclusief accupool kap, kunt u eenvoudig uw accukabel aansluiten op de pluspool en ook weer makkelijk verwijderen. De klem is geschikt voor kabels van 30 tot 70mm2.
Bij het sluiten van de accupool kap sluit ook gelijk de klem waardoor deze goed vastzit op de accupool. U verwijdert de accuklem door de kap omhoog te trekken waardoor de klem loskomt van de pool. 

Deze accuklem is geschikt voor DIN-accupolen, ook wel 'standaard' DIN - SAE accupool genoemd. Hiervan is de diameter gemeten aan de bovenkant van de accupool als volgt: Pluspool (+) 17,6 mm.

Hoogwaardige kwaliteit
Deze accuklem is gemaakt van een hoogwaardige legering die weinig weerstand creëert. Benodigde stroom komt veelal uit uw accu. Een goede verbinding tussen de bekabeling en de accuklemmen is dan ook van groot belang.

Details
Diameter accupool plus (+): 17,6 mm
Gewicht: 0,2 kg

Over de foto's
Op de tweede foto ziet u een zwarte snelsluit accuklem. Deze foto is toegevoegd om te laten zien welk model snelsluitklem u ontvangt. De rode is een net iets andere klem qua veersysteem. U ontvangt dus het model zoals getoond op de tweede foto, maar dan in de kleur rood en met de diameter van de positieve DIN accupool.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags