BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 48V 10A - SB50 stekker

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De MegaCharge Lithium 48V 10A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 48V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijk

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€198,90
Incl. btw

BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 48V 10A - SB50 stekker

De MegaCharge Lithium 48V 10A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 48V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. De lader is robuust gebouwd in een mooie aluminium behuizing.

14 cellen setup Lithium-ion
Deze lader is geschikt voor 48V Lithium-ion accu's met een opbouw van 14 cellen van 3,6V in serie geschakeld. Op uw accu staat veelal aangegeven hoeveel lithium cellen in serie geplaatst zijn. Voor het juist opladen van uw accu is dit van belang. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben dan wel een foto nodig van de details die op uw accu staan vermeld.

Toepassing
De MegaCharge Lithium 48V 10A is onder andere geschikt voor het opladen van elektrische scooters, scootmobiels (boosters), elektrische stepjes en soortgelijke elektrische voertuigen met een 48V Lithium-ion accu.

Onderhoudslader/ druppellader
Deze lader kan gebruikt worden als onderhoudslader/ druppellader. U kunt de lader dus altijd aangesloten laten aan de accu.

Aansluitstekker SB50 stekker/ Anderson stekker
De aansluiting van de lader met uw accu/ elektrische scooter of scootmobiel is voor deze lader met een SB50 stekker. Op de foto wordt deze stekker getoond.

Veiligheid
Een ingebouwde aanloopstroombegrenzer voorkomt pieken bij het opstarten van het laadproces. Dit is beter voor uw accu en hierdoor gaat de accu ook langer mee. De lader is verder beveiligd tegen ompoling (omgekeerde polariteit), oververhitting, kortsluiting en een te hoog inputvoltage.

Koeling
De koeling van deze 48V acculader gebeurt via een mechanische ventilator/ fan.

Uitleg bij de leds
LED 1 brandt rood: de lader heeft voeding (aangesloten op 220V)
LED 2 brandt rood: de lader is aan het laden
LED 2 brandt groen: de lader is klaar met laden

Nederlandstalige handleiding
Een Nederlandstalige handleiding wordt meegeleverd bij uw lader of download de handleiding alvast via deze link.

Garantie
U heeft 24 maanden garantie op uw lader van BatteryLabs.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags