Beschermkap SB50 Female

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze beschermkap voor een SB50 stekker kunt u een stof- en waterdichte (IP65) verbinding maken. Om een IP65 waterdichte verbinding te krijgen is voor beide SB50 stekkers een kap nodig. Deze variant is de female/ vrouwelijke variant.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€6,49
Incl. btw

Beschermkap SB50 Female

Met deze beschermkap voor een SB50 stekker kunt u een stof- en waterdichte (IP65) verbinding maken. Om een IP65 waterdichte verbinding te krijgen is voor beide SB50 stekkers een kap nodig. Deze variant is de female/ vrouwelijke variant van het paar. De mannelijke variant is te vinden onderaan deze producttekst bij de gerelateerde producten.

Met SB50 stekkers van Anderson kunt u een soliede elektrische gelijkstroom verbinding maken van maximaal 50 Ampère en 600 Volt. Met deze beschermkap(pen) kunt u hier tevens een stof- en waterdichte (IP65) verbinding van maken. Dit is prima toepasbaar is stoffige of vochtige omgevingen zoals machinekamers en werkplaatsen.

De beschermkap heeft een afdicht-kap om de stekker/ beschermkap zelf af te sluiten en te beveiligen tegen vocht als deze niet is aangesloten.

Geschikt voor
Deze beschermkap is geschikt voor SB50 stekkers van Anderson met kabels vanaf 4mm2 (12AWG) t/m 16mm2 (6 AWG). Bij dunnere kabels is geen waterdichte afsluiting meer mogelijk. Dikkere kabels passen niet meer in de kabeldoorvoeren.

Details
Merk: KS Terminals
Kleur: Zwart
Type: Female
Materiaal: TPE
Beveiligingsgraad: IP65 (6) stofvrij (5) sproeidicht
Werkbare temperaturen: Van - 40 tot plus 35 graden Celcius

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags