Black & Decker acculader / druppellader / jumpstarter BDSBC30A | 12V 30A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Black & Decker BDSBC30A met microprocessor is een 30A druppellader voor alle loodzuuraccu's (Gel, nat, AGM) van 20-540Ah. Volautomatisch (Autoselect) met 4-traps snellaadtechnologie, jumpstartfunctie, controle op dynamo en diagnosefunctie.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€144,95
Incl. btw

Black & Decker acculader / druppellader / jumpstarter BDSBC30A | 12V 30A

De Black & Decker BDSBC30A met micro processor is een 30A acculader / druppellader / snellader voor alle 12V loodzuuraccu's (Gel, nat, AGM) van 20-540Ah. Deze Black & Decker lader voor onder andere auto's (benzine en diesel), motor en pick-up auto werkt volautomatisch dankzij de B&D Autoselect Technology: in dit geval met 4-traps snellaadtechnologie (1-status check, 2-hoog laadvermogen, 3-absorptie en 4-druppelstand) en verder bestaande uit een jumpstartfunctie, een diagnosefunctie voor de staat van de accu en een controlefunctie op de werking van de dynamo.

Volautomatisch
De Autoselect Technology maakt het mogelijk om alléén de toepassing te hoeven selecteren. De intelligente lader doet daarna de rest. Zo controleert de microprocessor via de Digital Dagnostic de conditie van de accu en analyseert de Black & Decker BDSBC30A automatisch de accu (soort accu, capaciteit en laadniveau) om vervolgens de best passende oplaadmodus te selecteren en te starten.

Acculader met booster
Deze acculader heeft als gezegd ook een 80A jumpstarter in zich: een voertuig met een lege accu kunt u binnen 90 seconden starten met een krachtige boost.

Ingebouwde veiligheid
Deze acculader / druppellader van Black & Decker grijpt tijdig in om overladen en oververhitting te voorkomen, zeker ook bij het snelladen. De lader is tevens beveiligd tegen ompoling en vonkvorming, ten gunste van zowel de accu als de elektronica in het voertuig.

Onderhoudsladen
De laatste fase van het vier fasige laadprogramma is het druppelladen; de lader kan ongezien aangesloten blijven op de batterij die op het eind van het proces blijvend druppelsgewijs wordt voorzien van spanning. Dit verlengt de levensduur van de batterij én zorgt er natuurlijk voor dat deze bij elk moment van vertrek voldoende is opgeladen.

Laadsnelheid
De laadsnelheden zijn bij benadering:

Accu 20Ah: 0,22 uur
Accu 60Ah: 1 uur
Accu 180Ah: 3 uur
Accu 360Ah: 6 uur
Accu 450Ah: 9 uur
Accu 540Ah: 11 uur

Alternator controle
Een accu die leeg is geraakt, is niet zelden het gevolg van een defecte dynamo. Deze lader van B&D voorziet daarom in een automatische dynamo check.

Absorptie
De lader heeft als vermeld een absorptie functie: dit voorkomt overladen, door te laden tot niet meer dan 100% van de capaciteit van de accu.

En verder, over de acculader BDSBC30A van Black & Decker
Deze 30A snellader heeft een display (LED), waarop meerdere talen zijn in te stellen. Via dit digitale scherm informeert de lader u op heldere wijze over eventuele te verrichten handelingen en uiteraard over de voortgang van het laadproces. Ook heeft deze lader een voltagemeter uitgedrukt in percentage. Voor het snoer is er een nette opbergruimte (links en rechts van het apparaat) en het voorpaneel is van robuust metaal. De rest is van zeer stevig kunststof. Ofwel: het is een Black & Decker waardige acculader, in overigens de traditionele B&D kleuren zwart en oranje en voorzien van handgreep / draagbeugel. De stroomkabel en aansluitkabels met klemmen worden meegeleverd.

De lengte van de stroomkabel voor in het 220-230 stopcontact is 190 centimeter.

Deze Black&Decker BDSBC30A wordt geleverd met o.a. Nederlandstalige handleiding.

 

Voltage: 12V
Accuvermogen: 20-540Ah
Soorten accu’s: 12V loodzuur accu's - nat, GEL, AGM
Maximale laadstroom: 30A
Afmetingen (L x B x H): 280 x 120 x 330 mm
Gewicht: 3.26Kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen