Einhell CE-BC 30 M Acculader / Jumpstarter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Slimme acculader/ jumpstarter voor 12V en 24V accu's van motoren, auto's, lichte vrachtauto's, boten, vrachtwagens en meer. Een automatische acculader / druppellader en starthulp.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€209,95
Incl. btw

Einhell CE-BC 30 M Acculader / Jumpstarter

De Einhell CE-BC 30 M is een microprocessor gestuurde 6-staps acculader met snellaadfunctie en startboost voor 12V en 24V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans, vrachtwagens en meer.

De Einhell CE-BC 30 M is geschikt voor alle soorten 12V en 24V loodzuur accu's (met uitzondering van Lithium) van 15 tot ongeveer 500Ah voor 12V accu's en van 20 tot ongeveer 300Ah voor 24V accu's.

De accu kan continue aangesloten blijven op de acculader. Dit is ideaal voor accu's met een lange inactiviteit zoals bijvoorbeeld; campers, motoren, grasmaaiers en boten.

Snelladen/ boostladen
Met de snellaadfunctie kan de CE-BC 30 M laden tot 30A bij 12V en tot 15A bij 24V. Snelladen kan geselecteerd worden met de "Ampere select" knop op de lader.

Startboost
De CE-BC 30 M kan een startboost geven van 100A tijdens het starten van een voertuig. Een startboost is altijd een starthulp. Dat wil zeggen dat het de accu in het voertuig helpt tijdens het starten. Is uw accu echt volkomen leeg dan heeft u zo mogelijk een zwaarder jumpstarter nodig. Afhankelijk van de staat van de accu en het vermogen van de motor (een dieselmotor of een motor met meer dan 4 cilinders heeft meer stroom nodig om te starten dan een kleine 3 of 4 cilinder motor) kunt u kiezen voor een jumpstarter met meer of minder startvermogen.
Voor voertuigen met een 3 of 4 cilinder motor en met een beperkte eigen capaciteit in de accu is deze booster prima geschikt.
Voor het gebruik van deze startbooster is een aansluiting van het apparaat op het 220-240V netwerk noodzakelijk. Deze startbooster heeft gene interne eigen accu. 

Let op: De startboost/ jumpstart is alleen mogelijk voor 12V systemen.

Geschikt voor
Deze druppellader is geschikt voor 12V en 24V Gel, AGM, Onderhoudsvrije en lood-zuur accu's. De startfunctie kan gebruikt worden voor 12V voertuigen.

Automatische accuspanning detectie
De selectie van de accuspanning gebeurt automatisch.

Laadproces indicatie
Op het LCD-display wordt het laadproces inzichtelijk gemaakt. Dit geeft u een indicatie van hoe vol de accu is gedurende het laadproces. Ook het voltage dat de lader afgeeft kan tijdens het laden gemonitord worden.

Herstelfunctie
De Einhell CE-BC 30 M beschikt over een reconditionerings functie die diep ontladen accu's kan herstellen. Een opmerking hierbij is wel op zijn plaats: Een accu die eenmaal erg slecht is geweest zal nooit meer zo goed worden als dat deze was toen de accu nieuw was. Een slechte accu kan wel verbeteren na het herstelprogramma gedraaid te hebben.

Beveiliging
De Einhell CE-BC 30 M is beschermd tegen overladen, kortsluiting en verwisselde plus- en minpolen (ompoling).

Handvat
Op de lader is een kunststof handvat aanwezig waarmee u de lader gemakkelijk op kunt pakken en naast of inde buurt van het voertuig kunt plaatsen.

Winterstand
In koude omstandigheden (5 graden of kouder) kan de lader ingesteld worden op de winterstand (het sneeuwvlokje op de lader). Hiermee wordt de accu onder koude omstandigheden geladen en onderhouden met een iets hoger voltage waardoor de accu beter vol en onderhouden blijft. 

Accuklemmen
Bij de lader worden snoeren met accuklemmen (ook wel krokodillenklemmen genoemd) geleverd. 

Garantie
U heeft 2 jaar volledige garantie op uw acculader van Einhell.

Handleiding
Klik hier voor een handleiding van de Einhell CE-BC 30 M (in 6 talen waaronder het Nederlands).

Productsheet
Klik hier voor een productsheet van de Einhell CE-BC 30 M (in het Engels).

De volgende video toont de CE-BC 15M, de 30M variant werkt op dezelfde wijze als de 15M.

Voltage: 12V / 24V
Accuvermogen: 12V 15 - 500Ah, 24V 20 - 300Ah
Soorten accu’s: Gel, AGM, Standaard, Natte accu's, MF (onderhoudsvrije accu's)
Maximale laadstroom: 12V - max. 30A, 24V - max. 15A
Afmetingen (L x B x H): 430 x 375 x 297 mm
Gewicht: Ongeveer 11 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags