Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V - 450A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De BDJS450i van Black & Decker is een draagbare en mobiele startbooster en compressor geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€169,95 €129,00

Incl. btw

Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V - 450A

De Black & Decker jumpstarter BDJS450i Jumpit 12V 450A is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van een voertuig.

Zowel startbooster als compressor
De BDJS450i van Black & Decker is naast een mobiele jumpstarter ook een compressor. U kunt er dus (zonder dat er ergens stroom aanwezig is) uw banden mee oppompen. Dit apparaat is dus echt een alleskunner waaraan u zowel thuis als onderweg erg veel hebt.

Geschikt voor het starten van
Deze Black & Decker Jumpit jumpstarter 12V 450A is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski of een kleinere auto. De Black & Decker jumpstarter is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 120Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

12V WET, Gel en AGM
De Black & Decker jumpstarter 12V is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen met een natte accu, een gel accu of een AGM accu.

Startvermogen
Het startvermogen van de Black & Decker jumpstarter 12V is 450A met een piekvermogen van 900A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 120Pk). 

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De Black & Decker jumpstarter 12V heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd zal raken.

Beveiligd tegen ompoling
De Black & Decker jumpit BDJS450i is beveiligd tegen het verkeerd aansluiten van de accuklemmen (ompoling).

Ook in het donker
Ook in het donker kunt u probleemloos een starthulp uitvoeren met de ledlamp aan de voorzijde van de startbooster. 

USB 2,1A laadpoort
Via de USB laadpoort kunt u gemakkelijk een telefoon of een laptop opladen. Dat kan handig zijn voor op vakantie of onderweg. Zo heeft u altijd een stroombron bij de hand.

Praktische vormgeving
Deze startbooster van Black & Decker is praktisch vormgegeven met een handvat waarmee u de startbooster gemakkelijk meeneemt. Verder kunt u hem mooi vlak neerleggen waardoor de booster niet zomaar omvalt en daardoor beschadigt.

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke leds met kleurcodering aan de voorzijde van het apparaat.

Drukmeter van de compressor
Op het apparaat is een duidelijke drukmeter aanwezig waarop u de luchtdruk van de banden kunt weten en in de gaten kunt houden tijdens het oppompen ervan. 

Particulier en beperkt zakelijk gebruik
Deze Black & Decker startbooster is bedoeld voor particulier en beperkt zakelijk gebruik. Voor professioneel gebruik bieden we andere mogelijkheden, zie hiervoor de categorie Jumpstarter.

Onderhoud
De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

Handleiding:
Download hier alvast de handleiding van de Black & Decker Jumpstarter BDJS450i.

Voltage: 12V
Accuvermogen: 900A
Soorten accu’s: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Maximale laadstroom:
Afmetingen (L x B x H): N.n.b.
Gewicht: N.n.b.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen