Telwin Startbooster ProStart 2824

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Telwin Starter ProStart 2824 is een professionele krachtige starthulp / jumpstarter geschikt voor 12V en 24V voertuigen zoals motoren, auto's en kleine vrachtauto's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€429,95
Incl. btw

Telwin Startbooster ProStart 2824

De ProStart is een jumpstarter die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van het voertuig.

12V en 24V
De Telwin ProStart 2824 kan zowel 12V’s als 24V’s voertuigen probleemloos starten.

Startvermogen
Het startvermogen van de ProStart is 800A met een piekvermogen van maar liefst 2.500A. Daarmee start u probleemloos een motor, een auto, een boot, een landbouwvoertuig en zelfs een lichte vrachtauto met een dieselmotor. Met een grote interne accu van 44 Ah (12V) en 22 Ah (24V) kunt u meerdere startpogingen probleemloos uitvoeren met deze krachtige starthulp.

DeProStart 2824 start probleemloos een diesel of benzinemotor tot ongeveer 200 PK in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig) en motoren van voertuigen tot ongeveer 150 PK zonder accu in het voertuig.

12V supply
De ProStart 2824 kan als stroombron gebruikt worden als deze is aangesloten op de sigarettenaansteker van een voertuig. Zo kunt u zonder dat het voertuig zonder stroom komt te staan de accu ervan omwisselen voor een nieuwe accu. De ProStart 2824 zorgt ervoor dat het voertuig niet zonder stroom staat en het voordeel hiervan is dat de instellingen in uw computer bewaard blijven.

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De ProStart 2824 heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd kan raken.

Beveiligd tegen ompoling
De ProStart is beveiligd tegen ompoling. Dus zelfs als u de plus aansluit op de min van de accu en andersom, dan zal dit geen nadelige gevolgen hebben van de ProStart en ook niet voor het voertuig.

Ledlamp
De ingebouwde ledlamp maakt het werken met de ProStart in het donker makkelijker.

Laadstatus van de ProStart
De laadstatus van de ProStart zelf wordt aangegeven met duidelijke leds aan de voorzijde van het apparaat.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant.

Onderhoud
De ProStart moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 3 maanden de ProStart helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

Handige extra informatie bij uw Telwin Startbooster ProStart 2824

Gewicht: 16,2 kilogram
Startvermogen: 800A
Piekvermogen: 2500A
Voltage: 12V / 24V
Laadstroom: N.v.t.
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop) en in de testmodus Lithium Ion
Afmetingen: 20,5 - 33,5 - 36 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu: 44 Ah (12V) / 22 Ah (24V)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen