Blue Sea Systems Blokzekeringhouder voor 2 MRBF Zekeringen/ Blokzekeringen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze zekeringhouder van Blue Sea Systems kunt u gebruiken op een 8mm draadeind van een accupool. U kunt 2 circuits met een blokzekering afzekeren met deze zekeringhouder.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€44,95
Incl. btw

Blue Sea Systems Blokzekeringhouder voor 2 MRBF Zekeringen/ Blokzekeringen

Deze zekeringhouder van Blue Sea Systems kunt u gebruiken op een 8mm draadeind van een accupool. U kunt 2 circuits met een blokzekering afzekeren met deze zekeringhouder. Een blokzekering is een manier om een aangesloten applicatie of meerdere applicaties op een compacte wijze af te zekeren direct bij de accupool van de accu. Het draadeind op de accupool is vaak niet lang genoeg voor een juiste montage van de blokzekering. En dan is de blokzekeringhouder hiervoor de oplossing.

Let op! Deze Blokzekeringhouder is alleen geschikt voor de blokzekeringen die we op de site aanduiden met de term MRBF in de producttitel. Ander type blokzekeringen zouden mogelijk wel kunnen passen, maar passen soms ook niet. Als u twijfelt, vraag het ons.

Isolatiekap
Deze blokzekeringhouder heeft een isolatiekap voor bovenop de bout zodat u een nette en veilige afwerking heeft van deze aansluiting.

Montage
Een blokzekering/ MRBF zekering kan direct op deze houder geplaatst worden. Hiervoor is niet de isolatiemoer nodig voor de juiste montage van de blokzekering. De gat in de houder is geschikt voor M10 bouten/ draadeinden. Het draadeind op de houder zelf (voor montage/ plaatsing van de blokzekering) is M8.

Details
Uitvoering: Zekeringhouder voor 2 blokzekeringen
Maximum voltage: 358V DC
Maximum amperage: 300A
Aandraai-moment bout: 8,47 Nm
Bout/ draadeind: M8
Aansluiting Blokzekeringhouder op draadeind accu: M10
Zekeringtype: MRBF Terminal Fuse/ Blokzekering
Geschikt voor: Blokzekeringen van 30 tot 300A

Over de afbeelding
Op de afbeelding staat de blokzekeringhouder afgebeeld met daarbij een blokzekering. Die blokzekering wordt niet meegeleverd met dit product. Dit wordt alleen zo getoond als voorbeeld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags