Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 2 x 6 steekzekeringen + busbar

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 2 geïsoleerde circuits van 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€99,95
Incl. btw

Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 2 x 6 steekzekeringen + busbar

Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 2 geïsoleerde circuits van 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit. Door de transparantie afdekkap kunt u direct zien of er een zekering defect is. Deze houder is gemaakt voor steekzekeringen van 30A maximaal. Let op: bij dit product worden geen zekeringen meegeleverd (slechts 1 15A zekering als voorbeeld).

Deze zekeringhouder wordt geleverd inclusief een vel met blanco stickers waarop u kunt schrijven waarvoor de zekering bedoeld is.

2 gescheiden circuits
Deze zekeringdistributie biedt 2 gescheiden circuits waarbij u een van de circuits kunt schakelen via een contactslot bijvoorbeeld en de andere altijd actief kan houden. Zie voor meer informatie hierover de onderstaande video.

Toepassing
Deze zekering distributie is bedoeld voor maximaal 2 afzonderlijke circuits van 6 zekeringen van het type steekzekering/ autozekering/ blade fuse/ ATO zekering met een maximale waarde van 30A per zekering. De maximale belasting is als volgt onderverdeeld: Op de uitgangen kan maximaal tot 30 ampere aangesloten worden per circuit. Op de ingang kan tot maximaal 100 ampere aangesloten worden aan toepassingen.

Montage
U kunt de zekering distributie vastschroeven via 4 schroefgaten in de behuizing. De schroeven worden niet meegeleverd bij dit product. De aansluitingen van het circuit (de afzonderlijke apparaten) zitten aan de zijkant van de distributie en kunnen met M4 aansluitingen/ boutjes. De input aansluiting is M5, aan te sluiten met een M6 perskabeloog.

Belangrijk voor de aansluitingen op de busbar: Zorg ervoor dat de aansluiting altijd goed contact maakt met de busbar. Dus perskabelogen of ringogen moeten vlak op de busbar geplaatst worden en goed vastgeschroefd.

Inclusief zekeringtrekker/ zekeringtang
Deze zekeringhouder bevat een zekeringtrekker/ zekeringtang waarmee u gemakkelijk de steekzekeringen uit de houder kan pakken om te controleren of te vervangen.

Details
Output: 30 ampere maximaal per circuit/ zekering
Input: 100 ampere maximaal
Maximum voltage: 32V
Aansluiting input: M5 (bedoeld voor M6 perskabeloog)
Afmetingen behuizing: 187 x 84 x 39 mm
Gewicht: 0,34 kg

Productvideo
Bekijk de productvideo waarin een aanvullende uitleg gegeven wordt over deze zekeringdistributie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags