Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 6 steekzekeringen + busbar

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€57,95
Incl. btw

Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 6 steekzekeringen + busbar

Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen/ ATO/ ATC zekeringen onderbrengen. Door de transparantie afdekkap kunt u direct zien of er een zekering defect is. Deze houder is gemaakt voor steekzekeringen van 30A maximaal. Let op: bij dit product worden geen zekeringen meegeleverd.

Toepassing
Deze zekering distributie is bedoeld voor maximaal 6 zekeringen van het type steekzekering/ autozekering/ blade fuse/ ATO zekering met een maximale waarde van 30A per zekering. De maximale belasting is als volgt onderverdeeld: Op de uitgangen kan maximaal tot 30 ampere aangesloten worden per circuit. Op de ingang kan tot maximaal 100 ampere aangesloten worden aan toepassingen.

Montage
U kunt de zekering distributie vastschroeven via 4 schroefgaten in de behuizing. De schroeven worden niet meegeleverd bij dit product. De aansluitingen van het circuit (de afzonderlijke apparaten) zitten aan de zijkant van de distributie en kunnen met M4 aansluitingen/ boutjes. De input aansluiting is M5, aan te sluiten met een M6 perskabeloog.

Belangrijk voor de aansluitingen op de busbar: Zorg ervoor dat de aansluiting altijd goed contact maakt met de busbar. Dus perskabelogen of ringogen moeten vlak op de busbar geplaatst worden en goed vastgeschroefd.

Details
Output: 30 ampere maximaal per circuit/ zekering
Input: 100 ampere maximaal
Maximum voltage: 32V
Aansluiting input: M5 (bedoeld voor M6 perskabeloog)
Afmetingen behuizing: 124 x 84 x 39 mm
Gewicht: 0,25 kg

Over de afbeeldingen
Op de afbeeldingen staat de zekeringdistributie afgebeeld met stickers op de behuizing die aangeven wat de aangesloten apparatuur is. Deze stickers worden niet meegeleverd met het product. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags