AQ-LITH

AQ-Lith produceert kwalitatief hoogwaardige thuisaccu's voor het opslaan van zelf opgewekte zonne-energie.

Samen met een gecombineerde acculader/omvormer vormt een dergelijk systeem een ESS: een Energy Storage System. Een ESS is dus een systeem in uw woning of bedrijfspand waarbij u uw eigen opgewekte energie uit zonnepanelen maximaal zelf benut voor uw energiebehoefte.

Wekt u zelf stroom op uit zonnepanelen? Nadat de salderingsregeling is vervallen ontvangt u nog slechts een beperkt bedrag voor uw opgewekte zonne-energie. Als u deze opgewekte energie dus niet direct gebruikt is dat zonde omdat u mogelijk op andere momenten wel weer stroom van de netbeheerder nodig heeft. En die stroom is veel duurder dan wat u terugkrijgt als u teruglevert aan het net. Uw eigen opgewekte energie thuis opslaan is dan de oplossing. Zoals met de AQ-LITH energiebox. U slaat uw opgewekte energie overdag op in uw accu en 's avonds gebruikt u eerst die stroom alvorens (indien nodig) de duurdere stroom uit het net te gebruiken.

AQ-LITH kopen

AQ-LITH producten leveren we uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van AQ-LITH of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Uw pakket met product(en) van AQ-LITH en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Druppellader.com vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar. Druppellader.com is onderdeel van Media 73 B.V / Accuparadijs, waaronder ook onder andere Acculaders.nl valt. Naast AQ-LITH zijn er nog veel meer uitstekende merken op Druppellader.com.

 

 

Lees meer
AQ-LITH Energybox 5 kWh Thuisbatterij
AQ-LITH Energybox 5 kWh Thuisbatterij
Met de AQ-LITH Energybox 5 kWh heeft u een hoogwaardige thuisbatterij voor opslag van uw eigen opgewekte energie uit uw zonnepanelen. De AQ-LITH Energybox vormt het hart van uw ESS thuis.

€3.199,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1