Chint

Chint Group is een Chinese leverancier van elektrische apparatuur, gespecialiseerd in energieopwekking, opslag, transmissie en distributie. Op Druppellader.com kunt u van dit merk onder andere aardlekschakelaars en overige aardlekautomaten kopen.

 

 

Chint producten

Chint producten kunt u kopen op Druppellader.com. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Chint product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Druppellader.com houdt de prijzen, ook die van Chint producten, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is dus hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het product zorgvuldig verpakt bij ons het magazijn verlaat.

Druppellader.com is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en nog veel méér.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Chint zijn er op Druppellader.com nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Chint Aardlekautomaat B 16A 3P+N 30mA
Chint Aardlekautomaat B 16A 3P+N 30mA
Met deze aardlekautomaat 16A 3P+N B-karakteristiek 30mA kunt u uw elektrische installatie beveiligen tegen tegen lekstroom en overstroom door overbelasting of kortsluiting. Deze aardlekautomaat is geschikt voor 3 fase 16A installaties.
Chint Aardlekautomaat B 32A 3P+N 30mA
Chint Aardlekautomaat B 32A 3P+N 30mA
Met deze aardlekautomaat 32A 3P+N B-karakteristiek 30mA kunt u uw elektrische installatie beveiligen tegen tegen lekstroom en overstroom door overbelasting of kortsluiting. Deze aardlekautomaat is geschikt voor 3 fase 32A installaties.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1