Cortina

Cortina is een bekend merk van hoogwaardige kwaliteit fietsen, e-bikes en fietsaccessoires. Cortina biedt e-bikes met het zogenaamde Ecomo systeem. De bijbehorende accu's hebben ook de benaming Ecomo. Ze zijn er in de voltages 24 volt en 36 volt. Alle fietsaccu's van dit merk zijn lithium accu's.

Wij verkopen de originele Cortina e-bike accu's als vervanging van uw huidige accupack of als reserve-accu. Op het stickertje op de achterkant staat vermeld of u een 24 volt of een 36 volt accu heeft. Hierop staat de accucapaciteit en ook het voltage aangegeven van de accu.

Cortina fietsaccessoires
Cortina produceert verder ook mooie fietsaccessoires. Vooral de nieuwe fietsassen van Cortina zijn erg mooi en modieus. Bekijk ze op onze andere website Fietstas.com.

Cortina producten

Cortina producten kunt u kopen op Druppellader.com. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Cortina product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Druppellader.com is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en nog veel méér.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Cortina zijn er op Druppellader.com nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1