Delta-Q

Delta-Q is heeft een breed assortiment aan sterke, krachtige acculaders. De producten van Delta-Q zijn niet voor niets onderdeel van voertuigen en vaartuigen van gerenommeerde fabrikanten.

Denk bij deze laatste aan John Deere, Polaris en Yamaha. Delta-Q test zijn laders dan ook in de meest extreme omstandigheden. Dat biedt zekerheid dat de gekochte lader of ander product van dit merk in alle mogelijke situaties werkt.

Dit merk op Druppellader.com maakt robuuste laders voor onder andere deze batterijen: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion.

Delta-Q producten

Delta-Q producten leveren we uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het kopen van een product van Delta-Q of ander merk is via deze webshop voordelig. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.


Morgen laten bezorgen of direct afhalen

Uw pakket met product(en) van Delta-Q en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Druppellader.com vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze vast klaar!

Delta-Q kopen

Druppellader.com, onderdeel van Media 73 B.V., biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en meer. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden met stroom via solar en wind. Een van de merken die we voeren is Delta-Q. Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de acculader van Delta-Q gemaakt is. 

 

Lees meer
Delta-Q IC900 48V/ 20A Acculader IP66
Delta-Q IC900 48V/ 20A Acculader IP66
Robuuste 48V Acculader 20A
 
De Delta-Q IC900 is een 48V acculader voor loodzuur en lithium accu's met een laadvermogen van 20A. De laders van Delta-Q zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje.

€874,95

Informatie
Delta-Q IC1200 48V/ 25A Acculader IP66
Delta-Q IC1200 48V/ 25A Acculader IP66
Robuuste 48V Acculader 25A
 
De Delta-Q IC1200 is een 48V acculader voor loodzuur en lithium accu's met een laadvermogen van 25A. De laders van Delta-Q zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje.

€999,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1