E-Bike Vision

E-Bike Vision is sinds de oprichting in Attendorn in 2011 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van vervangende batterijen/ accu's voor pedelecs en e-bikes. E-Bike Vision biedt goede vervangende oplossingen voor 26V, 36V en 42V fietsaccu's en fietsacculaders. De prijs kwaliteit verhouding is daarbij erg gunstig. U koopt voor minder geld een fietsaccu die een groter bereik heeft dan de originele accu in uw huidige fiets. Ditzelfde geldt voor de vervangende fietsacculaders van E-Bike Vision.

Kortom, E-Bike Vision is een goed alternatief voor een duurder merkproduct. Bijvoorbeeld een nieuwe Gazelle fietsaccu kopen of een E-Bike Vision accu? In het tweede geval bent u goedkoper uit, terwijl de compatibel accu uiteraard evengoed op (bijvoorbeeld) de Gazelle e-bike past en prima zijn werk doet. Dit merk maakt compatibel accu's voor elektrische fietsen en speed pedelecs van onder andere Gazelle, Bosch en Panasonic.

E-Bike Vision accu's

E-Bike Vision accu kopen: via Druppellader.com zijn deze leverbaar uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop nu al haast verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van E-Bike Vision of een ander merk is in deze online shop goedkoop: wij hanteren waar mogelijk de laagste prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van E-Bike Vision en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Druppellader.com, onderdeel van Media 73 B.V., biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters en veel meer. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie.

 

Lees meer
Filter uw producten

E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 36V 4A
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 36V 4A
Geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen
 
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 4A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€137,95

Informatie
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 36V 6A
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 36V 6A
Geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen
 
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 6A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1